Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ζωή της καταστρέφεται μέρα με την μέρα, και μπορεί εμείς να γνωρίζουμε πως τελικά θα αθωωθεί και θα ξαναδεί το φως του ήλιου έξω από την φυλακή (δείτε εδώ τι κάνει ο Ιάκωβος και την σώζει), όμως η Αθηνά νιώθει ότι σβήνει στο κελί της και όλοι την έχουν ξεγράψει στην Μάνη και την Γη της Ελιάς.

Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Αθηνά στην φυλακή

Ο Πότης αποφασίζει να επισκεφτεί την Αθηνά θέλοντας να ακούσει την αλήθεια από εκείνη για τον φόνο του Καπράλου, και μόλις τον αντικρίζει χάνει τα λόγια της! Δεν περίμενε να την σκέφτεται τόσος κόσμος, για την ακρίβεια θεωρούσε πως την μισούν όλοι, και έτσι η Αθηνά στην όψη του Πότη συγκινείται ιδιαίτερα!

 Γη της Ελιάς

Οι δυο τους μιλούν για όλα, και εκείνη του ανοίγει την καρδιά της και του εξομολογείται τα πάντα για την ζωή της! Ο πόνος στο βλέμμα της τον πείθει, και έχει μείνει συγκλονισμένος από όσα ακούει! Ο αγαπητός καφετζής αποφασίζει να μην αφήσει κανέναν άλλον να την διαβάλλει καθώς πλέον ξέρει πως είναι αθώα.

Άλλο ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Γη της ελιάς

Και πάνω που νομίζαμε πως η είσοδος που μπαμπά της μικρής Αγγελικής στην σειρά, θα είναι εκείνη που θα φέρει πανικό στην Αρεόπολη (δείτε εδώ την πρώτη συνάντηση του με την Αντιγόνη), αλλά πιο συγκεκριμένα στο σπίτι των Βρεττάκων, μία άλλη εισβολή στην σειρά, αναπάντεχη θα λέγαμε, θα απασχολήσει πολύ περισσότερο στην Γη της Ελιάς.

Η νέα προσθήκη στην σειρά, είναι ένα πρόσωπο που έχουμε ξαναδεί, ως guest, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε, στην δίκη της Αθηνάς, μόνο που τώρα, όχι μόνο μπαίνει για τα καλά στην σειρά, αλλά μένει στην Αρεόπολη, όπου βρίσκει και τον έρωτα της ζωής του!

Ο ίδιος στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί (παρότι τελικά θα την δούμε σύντομα έξω). Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή

Γη της Ελιάς: «Ρε είστε τρελοί;» - Θρήνος στο twitter με τον θάνατο του Ιάκωβου