Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

O χαρακτήρας της Μυρτάλης έχει αλλάξει δραματικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Σιγά σιγά απομακρύνει από δίπλα της όλους τους ανθρώπους της. Η άσχημη συμπεριφορά της ξεκίνησε με τους εργάτες του ελαιοτριβείου, συνεχίστηκε με την Ισμήνη, με την οποία έχει διακόψει την συνεργασία της και πλέον περνάει και στην οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα θα ζητήσει να απομακρυνθεί ο Ισίδωρος από την εταιρεία (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το πρόκειται να συμβεί), γεγονός που θα τη φέρει σε ρήξη μέχρι και με την αγαπημένη της Ιουλία, τη θεία και νονά της που δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Χρήστος

Η ένταση ανάμεσα στους Βρεττάκους κορυφώνεται όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ισίδωρος από την πλευρά του δεν σκοπεύει να την αφήσει ανεξέλεγκτη και με την συγκατάθεση του Μάνου και της Μαργαρίτας την εκβιάζει προκειμένου να αναγκαστεί να υποχωρήσει.

Σε κρίση η σχέση της Μυρτάλης με τον Χρήστο στη Γη της Ελιάς

Σύντομα λοιπόν, η συμπεριφορά της θα φέρει σύννεφα και στη σχέση της με τον Χρήστο, ο οποίος έχει ήδη θέσει κάποια όρια και της έχει δείξει πως δεν θα κάτσει να ανεχθεί την άσχημη συμπεριφορά της.

Η Μυρτάλη ζητά την υποστήριξη του Χρήστου, αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Ο Αλέξης εμφανίζεται ξαφνικά και την παρηγορεί... Πλέον, η Μυρτάλη και ο Χρήστος βαδίζουν σε επικίνδυνο έδαφος στη σχέση τους.

Εκείνος απογοητεύεται από την συμπεριφορά της, ενώ εκείνη δημιουργεί ακόμα έναν καυγά, κι αυτή την φορά με αποδέκτη την Μαρίνα. Κι ο λόγος είναι γιατί της εξομολογήθηκε πως έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη. Και κάπως έτσι το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου...» - Νέα κρίση στον γάμο του Γιώργη και της Ιουλίας

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) η Γη της Ελιάς - Τι συνέβη με την αγαπημένη σειρά