Από Ελένη Μήτση

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους μιας και η Άννα θα έρχεται διαρκώς αντιμέτωπη με δυσάρεστες εξελίξεις και όλο το μαρτύριο ξεκινάει από την ημέρα, που ο Άγγελος αποφάσισε να σκοτώσει την Μυρτώ.

Η νεαρή δικηγόρος ξέρει την πράξη του και μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας 24/10 θα έρθουν σε ένα τετ - α - τετ με τη Ροδίτη να μαθαίνει τον λόγο, που σκοτώθηκε η αδερφή και να γίνεται έξαλλη.

Το spoiler του Μιχάλη Λεβεντογιάννη για τους Παγιδευμένους

Μια ανυπολόγιστη συμπλοκή ξεκινάει ανάμεσα σε Άγγελο και Άννα, με την κοπέλα να του επιτίθεται με το τασάκι στο γραφείο του. Μέσα από τη φωτογραφία όμως, που δημοσίευσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης τη Δευτέρα 24/10 τη βλέπουμε ξαπλωμένη υπό την απειλή όπλου. Θα γλιτώσει άραγε;

Παγιδευμένοι - Άννα

Η Άννα ζητάει διαζύγιο από τον Δημήτρη!

Ο θάνατος της Μυρτώς στους Παγιδευμένους ήταν μόνο η αρχή. Ο Άγγελος θα πεθάνει (δείτε εδώ το πως), η ζωή θα συνεχιστεί! Η Άννα και ο Δημήτρης ως πρωταγωνιστές θα βρεθούν "μπλεγμένοι" σε ακόμη χειρότερες υποθέσεις.

Οι ζωές τους και οι οικογένειές τους θα βρεθούν ξανά σε αντίπαλα στρατόπεδα και παρά το γεγονός πως θα έρθουν πιο κοντά από ποτέ, καθώς τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, η Άννα θα πάει στον Δημήτρη με υπογεγραμμένο το χαρτί του διαζυγίου τους. Γιατί; Γιατί ο ίδιος ο Δημήτρης θα της αποκαλύψει πως ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της και ο Σπύρος τον βοήθησε να το κρύψει! Δεν θα τον καταδώσει γιατί θα λυπηθεί την μικρή του κόρη... Ο Δημήτρης, όμως, δεν έχει άλλη επιλογή και με βαριά καρδιά θα δεχθεί την... μοίρα του και θα συναινέσει.

Όμως, η μοίρα τους θέλει μαζί! Με τις υποθέσεις που θα τους απασχολήσουν στη συνέχεια της σειράς, λόγω επαγγέλματος ο Δημήτρης και η Άννα θα έρθουν ξανά κοντά. Μια υπόθεση που θα μας θυμίσει αυτή της Πάτρας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους...

Μία μητέρα καταγγέλλει πως ένα νοσοκομείο οφείλεται για τον θάνατο του παιδιού της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η αγωγή που έδωσαν στο παιδί επιδείνωσε την κατάστασή του και κάπως έτσι πέθανε. Ο Δημήτρης ερευνά την καταγγελία της μητέρας και είναι έτοιμος να ασκήσει ποινική δίωξη. Μαντέψτε, όμως, ποια θα βρεθεί απέναντί του.

Παγιδευμένοι

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη στην σχέση τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Άννα με την τόλμη και την ξεροκεφαλιά της δεν θα αργήσει να φέρει σε οριακό σημείο τον Δημήτρη που αυτή την φορά έχει ορκιστεί στον εαυτό του να μην "καταπιεί" πολλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - σούπερ αποκλειστικό: Σοκ - Η Άννα ζητάει διαζύγιο από τον Δημήτρη!

Παγιδευμένοι: Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά - Υποδύεται την αδερφή της Υβόννης