Από Έφη Εκίζογλου

Η σειρά Παγιδευμένοι έκανε πρεμιέρα πριν από ένα μήνα περίπου μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί ήδη δυο φόνοι στην πλοκή: Αυτόν της Μυρτώς κι αυτόν του Κοσμά (δείτε εδώ ποιος θα εξαφανίσει το πτώμα του). Στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr θα έχουμε κι άλλο αιματηρό περιστατικό.

Ποιος δολοφονείται στους Παγιδευμένους

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η αστυνομία θα συλλάβει τον Άγγελο για τον φόνο της Μυρτώς και θα τον χώσει στη φυλακή. Από εκεί μέσα αυτός θα προσπαθήσει να ρίξει τον φόνο αλλού και συγκεκριμένα στον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος μέχρι τότε είχε αναλάβει την υπεράσπισή του. Μετά ο Χατζής θα ψάχνει στοιχεία για να ενοχοποιήσει το ίδιο του το παιδί ώστε να γλιτώσει τον εαυτό του από της φυλακής τα σίδερα.

Παγιδευμένοι - αποκλειστικό τρίτος φόνος

Ωστόσο, ο μεγαλοδικηγόρος κρύβει ένα πολύ ένοχο μυστικό (δείτε εδώ ποιο) και θα δεχθεί να βοηθήσει τον γιο του να βγει από την φυλακή παρά τις κατηγορίες που του απέδωσε. Κάποια στιγμή, λοιπόν, με τη βοήθεια των γονιών του, της Υβόνης και του Αλέκου, θα βγει από τη φυλακή με σκοπό να μπει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί επειδή δεν νιώθει καλά.

Όταν όλα θα είναι καλά για τον Άγγελο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη φυλακή. Λίγο πριν φθάσει όμως στη φυλακή κάποιοι θα φροντίσουν να βάλουν τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - ανατροπή: Δεν πάει το μυαλό σας! Αυτός είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος ναρκωτικών

Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ! Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της