Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (24/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και στη Μάνη αναμένεται να καταφθάσει ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντησή του με την Αντιγόνη).

Τι θα δούμε σήμερα (24/10) στη Γη της Ελιάς

Η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία, έξαλλες με την κοροϊδία του Θανάση, αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Έτσι τον απάγουν και τον κρατούν παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Την ίδια στιγμή η Ράινα πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα, όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff. Στο μεταξύ ο Κουράκος συναντάει την Ευτυχία και της παραδέχεται:

«Ευτυχία, δεν μπορώ να σου κρυφτώ. Τρέφω συναισθήματα για σένα, αλλά ό,τι ζήσαμε, έστω κι αυτό το λίγο, πρέπει να τελειώσει», της ομολογεί και η Ευτυχία για άλλη μια φορά καταρρακώνεται. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άντρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Πρόκειται για έναν Έλληνα του εξωτερικού που φτάνει για δουλειές.

Αναστάτωση στο σπίτι των Βρεττάκων

Οι Βρεττάκοι, κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», είναι τα λόγια της και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», τη ρωτάει ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ρε Βάνα γιατί μας το έκανες αυτό;» - Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Ιάκωβου

Γη της Ελιάς: «Κάνει εξαιρετικά την σιχαμένη!» - Το Twitter "σιχτιρίζει" την Βαγγελιώ για την διπροσωπία της