Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, η άφιξη της μικρής Αγγελικής στη Μάνη άλλαξε τη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου καθώς και του Ισίδωρου. Η Αντιγόνη, η βιολογική της μητέρα, παλεύει μέσα της να συνηθίσει να βλέπει το παιδί της με μία άλλη γυναίκα αλλά προς το παρόν δε τα καταφέρνει.

Τα πάντα ωστόσο θα ανατραπούν όταν φτάσει στην Αερόπολη, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει πως έχει παιδί.

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το TV24, σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ τα πρώτα του στιγμιότυπα από τα γυρίσματα). Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Η συνάντηση του Σωκράτη με την Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Δεν του δίνει κανένα άλλο στοιχείο από τη ζωή της. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν και βήμα-βήμα ο Σωκράτης θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Ετσι δεν θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι. Το κουβάρι σιγά-σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και η άκρη φτάνει μέχρι τη μικρή Αγγελική. Ανακαλύπτει λοιπόν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Από φύλακας άγγελος γίνεται ο χειρότερος εχθρός της! Η Βαγγελιώ κάνει μαρτύριο την ζωή της Αθηνάς

Γη της Ελιάς: «Γιατί την κουβαλήσατε εδώ...» - Η Μυρτάλη έξαλλη με την Ευτυχία