Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα πάνω κάτω έφερε από τα πρώτα λεπτά το επεισόδιο της Γης της Ελιάς την Κυριακή 23/10 καθώς οι χρήστες εξοργίστηκαν ακόμη μία φορά με την διπροσωπία της Βαγγελιώς, μιας και σε λίγο καιρό θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην Αθηνά (δείτε εδώ τι θα της συμβεί στην φυλακή).

Πριν λίγο λοιπόν, είδαμε την Βαγγελιώ με έμμεσο τρόπο να προσπαθεί να ξεγελάσει την Αθηνά, την οποία το Twitter λατρεύει, και να της αναφέρει πως τάχα αδερφή της τάχα χρωστάει χρήματα, ξέροντας την οικονομική της κατάσταση, και το ότι αμέσως θα θελήσει να προσφερθεί!

Απασφάλισε το Twitter με την Βαγγελιώ

Μόλις το είδαν αυτό οι τηλεθεατές, έδωσαν ρεσιτάλ στα σχόλιά τους στην πλατφόρμα, όπου στόλιζαν δίχως αύριο και την Βαγγελιώ και τον χαρακτήρα της!

Νομίζει ότι την έχουν ξεγράψει αλλά...

Η ζωή της καταστρέφεται μέρα με την μέρα, και μπορεί εμείς να γνωρίζουμε πως τελικά θα αθωωθεί και θα ξαναδεί το φως του ήλιου έξω από την φυλακή (δείτε εδώ τι κάνει ο Ιάκωβος και την σώζει), όμως η Αθηνά νιώθει ότι σβήνει στο κελί της και όλοι την έχουν ξεγράψει στην Μάνη και την Γη της Ελιάς.

Ο Πότης αποφασίζει να επισκεφτεί την Αθηνά θέλοντας να ακούσει την αλήθεια από εκείνη για τον φόνο του Καπράλου, και μόλις τον αντικρίζει χάνει τα λόγια της! Δεν περίμενε να την σκέφτεται τόσος κόσμος, για την ακρίβεια θεωρούσε πως την μισούν όλοι, και έτσι η Αθηνά στην όψη του Πότη συγκινείται ιδιαίτερα!

 Γη της Ελιάς

Οι δυο τους μιλούν για όλα, και εκείνη του ανοίγει την καρδιά της και του εξομολογείται τα πάντα για την ζωή της! Ο πόνος στο βλέμμα της τον πείθει, και έχει μείνει συγκλονισμένος από όσα ακούει! Ο αγαπητός καφετζής αποφασίζει να μην αφήσει κανέναν άλλον να την διαβάλλει καθώς πλέον ξέρει πως είναι αθώα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή

Γη της ελιάς spoiler: Έρχονται εφιαλτικές στιγμές για την Αθηνά - Την οδηγούν στην απομόνωση