Από Ελένη Μήτση

Η ζωή της Αθηνάς έχει εξελιχθεί σε σοβαρό εφιάλτη χωρίς τέλος στη Γη της ελιάς, αφού τα μαρτύρια της στη φυλακή δεν τελειώνουν όσο και αν περνάει ο καιρός. Η Βαγγελιώ έχει ορκιστεί να τη βασανίζει και έτσι η Νομικού πέφτει πάντα σε παγίδες.

Μια ακόμη έρχεται μπροστά της, όπως αποκαλύφθηκε από το Πάμε Δανάη με την Αθηνά να αντιδράει αυτή τη φορά, αλλά να εξακολουθεί να είναι το θύμα. Η φυλακή θα κάνει μια έρευνα, ωστόσο το έγκλημα είναι τόσο καλά οργανωμένο και έτσι θα βγει ένοχη η Αθηνά και μάλιστα θα της απαγορευτούν τα επισκεπτήρια, οδηγούμενη στην απομόνωση.

Η Αθηνά περνάει δύσκολα στη φυλακή και αντιδράει

Πως θα τελειώσει το μαρτύριο της Αθηνάς;

Η φυλάκιση της Αθηνάς Νομικού είναι κάτι, που παρακολουθούμε στα τελευταία επεισόδια στη ''Γη της ελιάς'' με τη ζωή της να περνάει από πολλά μαρτυρικά και διαφορετικά στάδια, με τελικό την ισόβια καταδίκη της.

Εκείνη και το κοινό γνωρίζουν καλά, πως δεν έχει διαπράξει φόνο και παρά την απόφαση του νόμου, η γυναίκα στο τέλος θα τα καταφέρει και θα αθωωθεί.

Πιο αναλυτικά, στο πλευρό της θα δούμε να στέκεται ο Δημοσθένης, ο οποίος έχει κάποιες άκρες και θα τις χρησιμοποιήσει υπέρ της (δείτε εδώ μια σημαντική εξέλιξη για τη ζωή του Δημοσθένη).

Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Ασύλληπτος θρήνος για Ιουλία και Μυρτάλη

Γη της Ελιάς - spoiler: "Εισβάλει" στην Μάνη και πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους! Το νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω