Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ξέρουμε σίγουρα τι αντίκτυπο θα έχει ο ρόλος του στον Σασμό, το μόνο που μπορούμε να πούμε όμως με σιγουριά είναι πως ο Λευτέρης παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα, και ο κίνδυνος αιωρείται πάνω από το κεφάλι του. Ο έρωτάς του με την Θεοδώρα έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλιά του για το ζευγάρι), ωστόσο τα μυστικά του το τρομάζουν...

Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη για την ζωή του

Ο Ευθύμης φέρνει εις πέρας τις αποστολές που του αναθέτει και ο Λευτέρης συλλέγει με την σειρά του τα ανάλογα στοιχεία για την αστυνομία, και πιο συγκεκριμένα για την Αιμιλία, με την οποία συνεργάζεται! Ο Ευθύμης εμπιστεύεται τυφλά τον Λευτέρη και τον θεωρεί δικό του άνθρωπο, κάτι που ίσως αν πάει στραβά το πράγμα στοιχίσει στον Λευτέρη ακόμη και την ίδια του την ζωή!

Η Αιμιλία τον προειδοποιεί να προσέχει γιατί ο κίνδυνος καραδοκεί στα μονοπάτια που βαδίζει, την ίδια στιγμή που η Θεοδώρα απομακρύνεται γιατί φοβάται μην πληγωθεί...τι θα γίνει την συνέχεια;

Σασμός

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκαλύπτει για τον Ευθύμη Φαρμάκη

Η αγωνία μας χτυπά κόκκινο, και δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή μέχρι το επεισόδιο του Σασμού καθώς αυτή την εβδομάδα οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες (εδώ μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε). Για αυτές τις εξελίξεις λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10, ο Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα!

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο του ως Ευθύμης Φαρμάκης, και αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και την τραγική φιγούρα του ήρωά του που διψά για εκδίκηση!

«Η δουλειά μου στη σειρά είναι να μου αναθέτουν να «τρώω» ανθρώπους. Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους που έχω διαβάσει ή που έχω δει στην τηλεόραση. Είναι ένα πρόσωπο τρομερά πολύπλοκο. Δεν είναι μόνο το παρελθόν του το οποίο είναι πάρα πολύ σκοτεινό και έχει δημιουργήσει έναν άνθρωπο εντελώς αντισυμβατικό, είναι και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πράγματα.

Αυτό είναι γραμμένο και έχουμε συζητήσει αρκετά για το πως θα γίνει και πως θα δημιουργηθεί αυτό το πράγμα για να έχει ένα πάτημα στην πραγματικότητα. Ελπίζω αυτό να περάσει και να είναι καθαρό για τον κόσμο».

Η αλήθεια είναι πως ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε αυτή η συμφωνία ήταν ο Κώστας Κωστόπουλος. Αν δεν επέμεινε αυτός τόσο πολύ δεν θα συμμετείχα. Σίγουρα είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι, εξαιρετικοί επαγγελματίες όλοι.

Η ιστορία του Ευθύμη Φαρμάκη ξεκινάει από τον θάνατο της γυναίκας του που ήταν ο μόνος άνθρωπος που τον κράταγε σε μια ισορροπία. Από κει και πέρα έρχεται η βουτιά του ήρωα στην παρανομία και στο μη νόμιμο. Δεν έχει κανέναν φραγμό, καμία ηθική εμπλοκή και κάτι που να τον σταματά. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να εκδικηθεί αυτόν που του στέρησε τη μοναδική επαφή που είχε με τη ζωή» είπε αποκαλύπτοντας τα πάντα ο ηθοποιός!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Έντρομο όλο το χωριό - Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Σασμός - spoiler: «Φονιά!» - Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη ξεσπούν οργισμένες εναντίον του Παύλου