Από Πέννυ Μαστοράκου

Αν νομίζατε ότι έχετε δει τα πάντα, δεν έχετε δει ακόμη κυριολεκτικά τίποτα, καθώς όπως σε κάθε μικρή κοινωνία, έτσι και στον ξακουστό Πλάτανο, οι εξελίξεις τρέχουν και οι ήρωες δεν φτάνουν στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ την πρόσφατη συνέντευξη ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές)! Άλλη μία εβδομάδα περιμένει τους ήρωες με πολλές ανατροπές καθώς από εκεί που δεν το περιμένουμε η Κατερίνα ξαφνικά θα βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν και η Βαλέρια μαθαίνει πως...

Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο!

Δευτέρα 24/10

Η Κατερίνα να παίζει στα χαρτιά όλα τα λεφτά της για χάρη του Πλατάνου. Η Χρύσα τα λέει έξω απ’ τα δόντια στους δύο υποψήφιους πατεράδες και η Βαλέρια εκμεταλλεύεται τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα του Βλάση (Πέτρος Λιόντας) για να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πετράν έκλεψε το Φαμπερζέ από την Ιταλία.

Τρίτη 25/10

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά την ήττα της Κατερίνας, αφού τα ξαδελφάκια μας έχουν μείνει ταπί, ενώ η Ζαφείρω, έξαλλη με τον εκβιασμό της Καλλιόπης, περνάει στην αντεπίθεση και είναι γεμάτη ιδέες. Η Καλλιόπη και ο Τζώρτζης καταστρώνουν το business plan για το ταξίδι τους στο Παρίσι, αλλά δεν είναι οι μόνοι Πλατανιώτες με μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια.

Τετάρτη 26/10

Η Αγγέλα έχει ετοιμάσει το συμβόλαιο για τον Σίμο, που ως συμπαραγωγός θα απαιτήσει να της δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Πέμπτη 27/10

Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο μικρό μας χωριουδάκι, αλλά και στα σχέδιά της.

Παρασκευή 28/10

Ο Θοδωρής φεύγει για Αθήνα κι αφήνει πίσω του... συντρίμμια, συντρίμμια όμως έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία. Ο Κανέλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, ο Παναγής πάλι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Κατερίνα κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο παπάς... κληρώνει γάμους, ενώ η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία, αφήνοντάς του ένα γράμμα.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις 19/10: Η Λουκία φιλάει τον Κανέλο την ώρα που η Χρύσα επιστρέφει

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (13/10): Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο