Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (13/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η σειρά χθες), μιας και η Χρύσα θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια στον Τζώρτζη και τον Κανέλο.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο, όμως έχουν άλλη αντίδραση από αυτή που περιμένει. Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.

Τι θα δούμε αύριο (14/10)

Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη! Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω προξενεύει τον... χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο... Πλατάνου!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Θεοδώρα Σιάρκου: «Η Φιλιώ θα γινόταν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου»

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις