Από Ελένη Μήτση

Χαμός βλέπουμε να γίνεται στο χωριό του Πλατάνου με τις εξελίξεις της Τετάρτης 19/10 να είναι πολύ σημαντικές, αφού από τη μία έχουμε την Μαρμώ να ψάχνει πλατανιώτες και από την άλλη τον Κανέλλο να περιτριγυρίζεται από πολλές γυναίκες...

Οι εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο την Τετάρτη 19/10

Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για τον Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς... γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία (Ναντίν Ξηντάρα) επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Όσα θα δούμε στο σίριαλ την Πέμπτη 20/10

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια. Ο δικηγόρος έρχεται στο χωριό για να συναντήσει τη Μάρμω, αλλά για κακή του τύχη συναντάει τη Βαλέρια, και κάπως έτσι πέφτει, για μια ακόμα φορά, θύμα... απαγωγής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (17-21/10): Ξανά σε κόντρα η Σύλβια και ο Σώτος

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις 17/10: Ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του - Τον παντρεύουν με την...