Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο αφού ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό (20/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, προβλήθηκε το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (23/10), στο οποίο βλέπουμε την στιγμή που ο Λυκούργος ανακοινώνει στην οικογένεια Βρεττάκου την είδηση του θανάτου του Ιάκωβου (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το πού πάει η διαθήκη του).

Οι χρήστες του Twitter δεν πήραν καθόλου ψύχραιμα αυτή την εξέλιξη και θρήνησαν έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες που πέρασαν από την αγαπημένη σειρά.

Τα σχόλια του Twitter για τον θάνατο του Ιάκωβου στη Γη της Ελιάς

Άλλο ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Γη της ελιάς

Και πάνω που νομίζαμε πως η είσοδος που μπαμπά της μικρής Αγγελικής στην σειρά, θα είναι εκείνη που θα φέρει πανικό στην Αρεόπολη (δείτε εδώ την πρώτη συνάντηση του με την Αντιγόνη), αλλά πιο συγκεκριμένα στο σπίτι των Βρεττάκων, μία άλλη εισβολή στην σειρά, αναπάντεχη θα λέγαμε, θα απασχολήσει πολύ περισσότερο στην Γη της Ελιάς.

Η νέα προσθήκη στην σειρά, είναι ένα πρόσωπο που έχουμε ξαναδεί, ως guest, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε, στην δίκη της Αθηνάς, μόνο που τώρα, όχι μόνο μπαίνει για τα καλά στην σειρά, αλλά μένει στην Αρεόπολη, όπου βρίσκει και τον έρωτα της ζωής του!

Ο ίδιος στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί (παρότι τελικά θα την δούμε σύντομα έξω). Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θρίλερ στη Γη της Ελιάς - Απόπειρα βιασμού στη Βασιλική

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή