Από Ελένη Μήτση

Η συνέχεια στον Παράδεισο των Κυριών θα είναι συγκλονιστική αφού στα επεισόδια, που έρχονται από Δευτέρα 24/10 αναμένεται να δούμε μια συνάντηση, που δε θα έπρεπε να δει με τίποτα ο Χριστόφορος.

Αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη του Αμαλία, καθώς μπαίνει στο σπίτι της ο Ντίνος και προσπαθεί να την μεταπείσει να είναι μαζί. Εκείνη φυσικά και τον θέλει, αλλά έχει απογοητευτεί από κάποιες συμπεριφορές και έτσι προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση.

Και ενώ εξελίσσεται όλη αυτή η στιχομυθία, ξαφνικά μπαίνει στο σπίτι ο Μπουραντάς και τότε θα γίνει ο κανονικός χαμός, αφού βλέπει μέσα στο σπίτι του τον Ντίνο... (δείτε εδώ για ποιο άλλο πρόσωπο νιώθει απογοήτευση η Αμαλία).

Ο Χριστόφορος πιάνει στα πράσα την Αμαλία με τον Ντίνο

Παντρεύεται η Αμαλία;

Στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για την εξομολόγηση της Μιράντας) η αλήθεια είναι πως θα βρεθούμε μπροστά σε μία τεράστια ανατροπή, την οποί δεν περιμέναμε να δούμε, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα στην σειρά!

Η Αμαλία αποφασίζει να παντρευτεί, το θέμα είναι ποιον, εφόσον ο Ντίνος (ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία) είναι ακατάλληλος και απαγορευτικό για την οικογένειά της, και αν το επιλέξει αυτό θα τους βρει όλους απέναντι, και ο Πάρης είναι το χειρότερο άτομο για εκείνη ειδικότερα μετά τον βιασμό της!

H Aμαλία είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς ο Ντίνος είναι ο έρωτας της ζωής της και ο Πάρης ο βιαστής της, τον οποίο έχει επιβάλλει ο πατέρας της ως γαμπρό της! Όμως στα επόμενα επεισόδια αποφασίζει να το σκάσει με τον Ντίνο, αλλά η ασθένεια του πατέρα της την φέρνει πίσω, και αναγκάζεται να του αποκαλύψει πως δεν θα προχωρήσει στον αρραβώνα με τον Πάρη!

Παράδεισος των κυριών

Ο πατέρα της με βαριά καρδιά τελικά δέχεται και έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια Βασιλείου. Τελικά, ποιος θα είναι ο γαμπρός; Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Αυτό το σίχαμα!» - Οργισμένο όλο το Twitter για τον βιαστή της Μιράντας

Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Στη φυλακή ο...