Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και πολύ συγκινητικό επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί το Σάββατο 22/10 στη σειρά ''Φλόγα και άνεμος'' με την Κυβέλη μετά τον χωρισμό της με τον Παπανδρέου να θυμάται τις στιγμές της εγκυμοσύνης της...

Οι εξελίξεις του σημερινού 22/10 επεισοδίου στο Φλόγα και άνεμος

Ετος 1968. Η Κυβέλη παίρνει ένα από τα αγαπημένα λουλούδια του Γεωργίου, για να του το πάει στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν έχει πάψει να τον νοιάζεται, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί. Στο μεταξύ η στρατιωτική κυβέρνηση υπογράφει την ανάθεση ενός μεγάλου έργου, της Εγνατίας Οδού.

Η Ολγα με τη σειρά της προετοιμάζει το κυριακάτικο σχέδιό της. Αυτή η Κυριακή θα είναι πολύ σημαντική για το ζευγάρι. Παράλληλα η γειτόνισσά της έρχεται να την προσκαλέσει σ’ ένα πάρτι που ετοιμάζει. Στο μεταξύ η Φωτεινή και ο Μιχάλης μελετάνε τα λάθη που κάνανε καθώς μεγάλωνε ο γιος τους και ο Φώντας διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι γιατροί του Γεωργίου αποφασίζουν να τον χειρουργήσουν.

Ετος 1928. Σ’ ένα κρυφό ραντεβού τους, η Κυβέλη ετοιμάζει μια έκπληξη στον Παπανδρέου και θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη αφού του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Ομως δεν είναι οι δυο τους και τα εμπόδια είναι πολλά. Πρέπει να αντιμετωπίσουν εκείνη τον Θεοδωρίδη κι εκείνος τη Σοφία Μινέικο. Πόσο εύκολο θα είναι αυτό; Καθόλου, παρ’ όλα αυτά θα υπερασπιστούν τον έρωτά τους.

Στο πολιτικό προσκήνιο ο Βενιζέλος υπόσχεται χαρτοφυλάκιο στον Γεώργιο, αν εκλεγούν. Κυβέλη και Παπανδρέου πρέπει επειγόντως να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους. Η γέννα του παιδιού τους δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα, αλλά κάπου με μεγάλη μυστικότητα.

Οι δηλώσεις της Πέγκυ Τρικαλιώτη για τη σειρά

Είναι και οι δύο εξίσου καθηλωτικές στις ερμηνείες τους, και η σειρά έχει απογειώσει το κρατικό κανάλι αυτή τη σεζόν! Ο λόγος για την σειρά Φλόγα και Άνεμος (μην χάσετε τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου 1/10) και την Πέγκυ Τρικαλιώτη, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα πάντα!

Η λαμπρή και ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Μαρίκα Κοτοπούλη στη σειρά εποχής, αλλά μεταξύ άλλων μίλησε και για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την οποία όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν γίνεται να ανταγωνιστεί».

«Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη. Είναι ένα πλάσμα που έχει έρθει κοντά μου και θεατρικά και τηλεοπτικά άλλη μια φορά. Θέλω να παίζω συνεχώς τη Μαρίκα Κοτοπούλη σαν τρελή... Όταν με πήρε η Ρέινα Εσκενάζι είπα αμέσως σκηνή ακόμα και εάν έχω μισή σκηνή. Έχει πολύ καλή διανομή των ρόλων η σειρά. Θεωρώ όσοι παίζουν σε αυτή τη σειρά, από νέους μέχρι τους έμπειρους ηθοποιούς, είναι σπουδαίες ερμηνείες.

Τις περισσότερες σκηνές τις έχω με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία είναι ανατριχιαστική. Δεν έχω λόγια πραγματικά. Θα ανταγωνιστώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Δεν γίνεται αυτό. Είναι μία και μοναδική! Η Κυβέλη και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν αντίπαλες σε σημείο όπου ανέβαζαν την ίδια παράσταση την ίδια μέρα. Όταν πέθανε ο Ίωνας, πήγε η Κυβέλη στο καμαρίνι της Κοτοπούλη και της είπε “Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα” και έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Μετά από αυτό αποφάσισαν να συμπράξουν στο θέατρο» είπε χαρακτηριστικά η σπουδαία ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος εξελίξεις (8/10): Η Κυβέλη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για την σχέση της με τον Γεώργιο - Τι είναι αυτό που τους έφερε κοντά;

Φλόγα και άνεμος: «Ψάχνω να βρω ένα αρνητικό...» - Πλήρης αποθέωση από το twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς