Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο επεισόδιο πρόβαλε η ΕΡΤ το Σάββατο 24/9 για τη σειρά ''Φλόγα και άνεμος'' με το κοινό να μην χάνει εξέλιξη από την ιστορία της Κυβέλης με τον Παπανδρέου, κάνοντας παράλληλα αποθεωτικά σχόλια στο twitter για τις ερμηνείες των ηθοποιών και το εξαιρετικό σενάριο του σίριαλ.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς ''Φλόγα και άνεμος''

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Φλόγα και Άνεμος παρακολούθησαν μαζί την πρεμιέρα

Το βράδυ του Σαββάτου 17/9 η σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος, πραγματοποίησε την πρεμιέρα της και οι τηλεθεατές φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν πολύ με τον πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αφού τα σχόλια στο Twitter είχαν πάρει "φωτιά".

Μαζί με το κοινό, την πρεμιέρα παρακολούθησαν και οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, Αργύρης Αγγέλου, Αναστάσης Ροϊλός, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Παπαφωτίου, έχοντας δίπλα τους την σκηνοθέτη Ρέινα Εσκενάζυ. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους.

«Και κάπως έτσι είδαμε όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο του Φλόγα και άνεμος!!! Εύχομαι να το αγαπήσετε, όσο το αγαπήσαμε κι εμείς που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο δουλεύαμε για αυτό! Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μου δόθηκε ο χώρος να υπαρξω ανάμεσα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους ! Όχι μόνο όσοι είναι στη φωτό , αλλά ΟΛΟΥΣ που συμμετέχουν !!! Ραντεβού κάθε Σάββατο στις 22:00!», έγραψε ο ίδιος.

Αργύρης Αγγέλου Φλόγα και Άνεμος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έπρεπε να βρω τον τρόπο να...» - Έτσι μπήκε στο "πετσί" του ρόλου στο "Φλόγα και Άνεμος" η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Φλόγα και άνεμος: Η Κυβέλη παίρνει στα χέρια της τα ερωτικά γράμματα του Παπανδρέου - Χαώνεται σε μία διπλή ζωή