Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την εγκυμοσύνη που "τάραξε" τα νερά στη σειρά «Φλόγα και Άνεμος», το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κυβέλη, η οποία προσπαθεί να βρει τι πραγματικά συνέβαινε με τον Γεώργιο και τι είναι αυτό που τους συνέδεσε.

Οι εξελίξεις του «Φλόγα και Άνεμος» για το Σάββατο 8/10

Επεισόδιο 4

1968. Η Χούντα κάνει πολύ δύσκολη την επαφή της οικογένειας με τον Γεώργιο στο νοσοκομείο. Η Κυβέλη ψάχνει μέσα στα αρχεία της να βρει κάτι από αυτά που την ένωσαν με τον Γεώργιο.

Η Βαλεντίνη βρίσκει πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε αυτήν και την προγιαγιά της, Κυβέλη. Θέλει να συναντήσει τον κρυφό της έρωτα. Η Όλγα συναντάει τον άντρα που παράτησε για να παντρευτεί τον Φώντα και μαθαίνει από αυτόν ποιος ήταν ο Κροντηράς.

Ο Φώντας επισκέπτεται στο κελί του τον Παναγούλη, ο οποίος αρχίζει να επιδρά περίεργα επάνω του. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αναπολούν τη σχέση τους.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 1920. Η γνωριμία του Γεωργίου και της Κυβέλης είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι και οι δυο, όμως, παντρεμένοι και πρέπει να το διαχειριστούν, να το ξεχάσουν ή να αφεθούν στο πάθος.

Ο Θεοδωρίδης μετανιώνει για την ιδέα του να παίξουν στη Χίο. Φεύγει πρώτος, η Κυβέλη αποφασίζει να μείνει για λίγο ακόμη στο νησί, αλλά τελικά φεύγει και η σχέση Γεωργίου-Κυβέλης δεν φαίνεται να έχει συνέχεια.

Σκόρπισε ανατριχίλα στο Twitter η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την ερμηνεία της στη σειρά

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (δείτε εδώ την αποθέωσή της σειράς στο Twitter) και έτσι έκανε και στο επόμενο, και συγκεκριμένα σε αυτό του Σαββάτου 24/9 της σειράς Φλόγα και Άνεμος. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία καθήλωσε άλλη μια φορά τους τηλεθεατές με το Twitter να παίρνει «φωτιά».

Στη σειρά εποχής της ΕΡΤ Φλόγα και άνεμος υποδύεται την Κυβέλη Ανδριανού, γυναίκα του «γέρου της Δημοκρατίας», Γιώργου Παπανδρέου και η ερμηνεία της και η προσέγγισή της στον ρόλο μας έχει καθηλώσει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - "Καταπέλτης" η Πέγκυ Τρικαλιώτη

«Έπρεπε να βρω τον τρόπο να...» - Έτσι μπήκε στο "πετσί" του ρόλου στο "Φλόγα και Άνεμος" η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη