Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το χθεσινοβραδινό (20/10) επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, Maestro, αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), ενώ κατάφερε να σημειώσει για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή τηλεθέαση (δείτε εδώ τα νούμερα).

Και ενώ το κοινό περιμένει πώς και πώς να παρακολουθήσει τις καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, όπως έγινε γνωστό μέσα από το trailer της σειράς, την επόμενη Πέμπτη, το Maestro θα μείνει εκτός προγράμματος Mega.

Πότε επιστρέφει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ευτυχώς, η σειρά θα παραμείνει εκτός μόλις για μία εβδομάδα, μιας και θα επιστρέψει την Πέμπτη 3/11 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, στις 22:40.

Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες της σειράς

Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Το Maestro έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) και από το πρώτο λεπτό αποθεώθηκε από το κοινό.

Παρακολουθώντας κανείς τα πρώτα επεισόδια της σειράς, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποφασίσει να δώσει σε μερικούς από τους χαρακτήρες της σειράς, τα δικά τους ονόματα. Η πρωταγωνίστρια, Κλέλια Ανδριολάτου, λέγεται επίσης Κλέλια στη σειρά, ενώ και η γιαγιά της, η κορυφαία Χάρις Αλεξίου, έχει το όνομα Χάρις.

Το ίδιο μοτίβο έχει κρατήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και για τον Φάνη Μουρατίδη που λέγεται επίσης Φάνης καθώς και για την Μαρία Καβογιάννη, την αγαπημένη κυρία Μαρία που περνάει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της.

Ο ίδιος βέβαια δεν έχει κρατήσει το δικό του όνομα για τον χαρακτήρα του, μιας και στη σειρά λέγεται «Ορέστης». Διαφορετικά ονόματα έχουν επίσης η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Σοφία), ο Γιάννης Τσορτέκης (Χαράλαμπος), ο Ορέστης Χαλκιάς (Αντώνης), ο Γιώργος Μπένος (Σπύρος) και ο Αντίνοος Αλμπάνης (Μιχάλης).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορούσαμε να...» - Η Κλέλια Ανδριολάτου περιγράφει την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ήρθαν τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα! Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μετά τo Μaestro