Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έχει καταφέρει να μαγνητίσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (20/10), οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν από τo Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια).

Όπως έχει γίνει γνωστό ωστόσο, η σειρά θα βρεθεί για μία εβδομάδα εκτός προγράμματος Mega και έτσι θα επιστρέψει με το νέο επεισόδιο την Πέμπτη 3/11 στις 22:40.

Τι θα δούμε στο Maestro 3/11

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, θα δούμε την οικογένεια της Κλέλιας να συγκρούεται, με την ίδια να επιτίθεται στη μάνα της, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά καλή μητέρα. Εκείνη αλλά και ο αδερφός της μαθαίνουν για την εγκληματική δράση των γονιών τους.

Η Κλέλια τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, όπου οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Η Χάρις συμβουλεύει τον Ορέστη να είναι προσεκτικός και να προσέχει την εγγονή της.

Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες της σειράς

Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Το Maestro έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) και από το πρώτο λεπτό αποθεώθηκε από το κοινό.

Παρακολουθώντας κανείς τα πρώτα επεισόδια της σειράς, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποφασίσει να δώσει σε μερικούς από τους χαρακτήρες της σειράς, τα δικά τους ονόματα. Η πρωταγωνίστρια, Κλέλια Ανδριολάτου, λέγεται επίσης Κλέλια στη σειρά, ενώ και η γιαγιά της, η κορυφαία Χάρις Αλεξίου, έχει το όνομα Χάρις.

Το ίδιο μοτίβο έχει κρατήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και για τον Φάνη Μουρατίδη που λέγεται επίσης Φάνης καθώς και για την Μαρία Καβογιάννη, την αγαπημένη κυρία Μαρία που περνάει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της.

Ο ίδιος βέβαια δεν έχει κρατήσει το δικό του όνομα για τον χαρακτήρα του, μιας και στη σειρά λέγεται «Ορέστης». Διαφορετικά ονόματα έχουν επίσης η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Σοφία), ο Γιάννης Τσορτέκης (Χαράλαμπος), ο Ορέστης Χαλκιάς (Αντώνης), ο Γιώργος Μπένος (Σπύρος) και ο Αντίνοος Αλμπάνης (Μιχάλης).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Δεύτερο επεισόδιο για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τι τηλεθέαση έκανε (20/10)

Maestro: «Τον είχα δει στον ύπνο μου!» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για τον Παπακαλιάτη