Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις εντάσεις και τους τσακωμούς που δημιουργεί η πλέον μισητή στο τηλεοπτικό κοινό για τον χαρακτήρα της Μυρτάλη (δείτε εδώ τους πανηγυρισμούς στο Twitter για το στόλισμα της Ισμήνης στο πρόσωπό της) άλλος ένας τσακωμός θα δημιουργηθεί, πιο συγκεκριμένα σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αγαπητούς ήρωες που δεν περιμέναμε ποτέ!

Ο λόγος για την Μαργαρίτα, η οποία πρέπει να μην έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν στην Αρεόπολη, και για τον Στάθη, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι, και θα ρίξουν μεγάλο καυγά που θα γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε ολάκερη την Μάνη και την Γη της Ελιάς!

Χαμός ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Στάθη

Όλα ξεκινούν από την Αρετή, καθώς η Μαργαρίτα ως ειδικός θα αναλάβει να κάνει κάποιες εργασίες στους ελαιώνες της και ο Δημοσθένης θα την βοηθήσει χρηματοδοτώντας την! Όμως αυτό θα προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση με τον Στάθη, καθώς η ηρωίδα του αναφέρει πως εφόσον έχει τρέξει την δουλειά θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις.

 Γη της Ελιάς

Αυτή η κίνησή της κάνει έξαλλο τον Στάθη, και ακολουθεί μία μετωπική μάχη! Ποιος θα βγει νικητής;

Στη φόρα όλη η απάτη της Κατερίνας! Βγαίνει στο δελτίο ειδήσεων του Mega η Χάιδω

Το πρόσωπο της Κατερίνας απασχόλησε ιδιαίτερα στη Γη της ελιάς, καθώς η απάτη, που έστησε με το υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας της, το μωρό που ήθελε να απαγάγει αλλά και η ερωτική προσέγγιση στον Φίλιππο δεν την έκαναν καθόλου αρεστή.

Η Χάιδω έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει, με τον έρανο της να απευθύνεται σε πολύ κόσμο. Καταλαβαίνει όμως, πως έπεσε θύμα και έτσι θα τη δούμε να βγαίνει ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στον Νικήτα Κορωνάκη, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από όλον τον κόσμο για όσα συνέβησαν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασαν και οι δύο σειρές 20ρι την Πέμπτη 20/10 - Σασμός vs Γη της ελιάς

Γη της Ελιάς - spoiler: «Τι ήταν αυτό που έκανες;!» - Η Μαρίνα ξεγράφει την Μυρτάλη από φίλη της