Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήρθε η ώρα της να τα ακούσει για τα καλά, και η Ισμήνη της τα είπε όπως έπρεπε! Ο λόγος για την Μυρτάλη, η οποία έχει αποκτήσει ένα ύφος και μία συμπεριφορά που εξοργίζει τους πάντες πλέον, και η Ισμήνη έφτασε στα όριά της και λίγο πριν την εγκαταλείψει για τα καλά (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας) της τα έχωσε κανονικότατα στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς την Πέμπτη 20/10!

Πράγματι η συμπεριφορά της δεν υποφέρεται, και οι χρήστες του Twitter πανηγύρισαν με επικά σχόλια, όταν είδαν την σκηνή της Ισμήνης, την οποία αποθέωσαν, να στολίζει την Μυρτάλη (δείτε εδώ σε ποιον καταφεύγει τελικά) για το ύφος και τον απαράδεκτο τρόπο της!

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Ισμήνη στην Γη της Ελιάς

Και η Μαρίνα την ξεγράφει

Τελικά η απαράδεκτη συμπεριφορά της Μυρτάλης, θα τους διώξει τελείως όλους από κοντά της, μιας και στα επόμενα επεισόδια θα της γυρίσει την πλάτη μέχρι και το πιο δικό της άτομο! Έχουμε ήδη παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό φέρεται άσχημα σε όλους, ακόμη και στην παρέα της!

Είναι γεγονός πως είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει, μιας και αυτός δεν είναι καλύτερα ψυχικά, και ο Χρήστος έχει απομακρυνθεί τελείως από εκείνη! Όταν όμως εξομολογείται στην Μαρίνα τι έχει κάνει, τότε η φιλία τους μετρά αντίστροφα στην Γη της Ελιάς!

Η Μυρτάλη για ακόμη μία φορά θα εκμυστηρευτεί στη φίλη της όλα όσα έχουν γίνει με τον Αλέξη, με την Μαρίνα να βγαίνει από τα ρούχα της κα να ξεσπά! «Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου τι ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», είναι τα λόγια της αρχικά, και έπειτα ακολουθούν πολύ πιο βαριές εκφράσεις!

 Γη της Ελιάς

Της γυρνά την πλάτη και τότε θα μείνει τελείως μόνη της με τον...Αλέξη! Θα βάλει μυαλό ή όχι;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής θα γίνει ζευγάρι με την...