Από Πέννυ Μαστοράκου

Η παλιά καλή Αρετή που όλοι γνωρίσαμε ξαναχτυπά στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν έχει εμπεδώσει πως η Βασιλική (δείτε εδώ τα σχόλια των χρηστών στην τελευταία συνάντησή της με τον Φίλιππο) της έχει απαγορεύσει να πλησιάζει την μικρή Στέλλα και προσπαθεί για ακόμη μία φορά να την προσεγγίσει!

Όπως θα δούμε, ένα πρωινό στήνει καρτέρι και βρίσκει την οικιακή βοηθό των Βρεττάκων την Ντάρνα, η οποία παίρνει την μικρή Αγγελική και την κόρη της Βασιλικής για βόλτα, και η κατάληξη θα είναι στο αστυνομικό τμήμα...

Πιάνονται στα χέρια Ντάρνα και Αρετή στην Γη της Ελιάς

Η Αρετή λοιπόν παραφυλά και ετοιμάζεται να πάει να δει από κοντά την εγγονή της, και τότε η Ντάρνα αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί, και έχοντας ήδη εντολές από την Βασιλική, καλεί την αστυνομία, για να προλάβει τα χειρότερα!

Γη της Ελιάς

Η Αρετή τα βάζει τότε μαζί της αλλά και με όλους, και η αστυνομία φτάνει πάνω στο σημείο που η κατάσταση κοντεύει να εκτροχιαστεί και να πιαστούν στα χέρια! Έτσι έρχεται αντιμέτωπη με τις αρχές, κατηγορώντας για ακόμη μια φορά την κόρη της, και απαιτώντας να δει την μικρή Στέλλα αδιαφορώντας για τα περιοριστικά μέτρα!

Το ρίχνει ξανά στα ματζούνια γιατί δε μπορεί να ξεπεράσει τον Στάθη με τίποτα

Φαίνεται πως ο Στάθης στη Γη της ελιάς αφήνει ανεξίτιλο το σημάδι του στις γυναίκες, αφού μαζί με την Αρετή θα δούμε άλλο ένα πρόσωπο να προσπαθεί με κάθε μέσο να έρθει κοντά του.

Παρά τις προσπάθειες του Θανάση να κρατήσει την Αρετή μακριά από τον άντρα εκείνη δε μπορεί να αντισταθεί και έτσι καταφεύγει στη Χρυσούλα. Η Αρετή λοιπόν, της πληρώνει όσο όσο για ένα ακόμα ματζούνι, το οποίο ελπίζει αυτή τη φορά να είναι πιο πετυχημένο, από την τελευταία, ατυχή δηλητηρίαση του παιδιού της.

Στάθης - Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής θα γίνει ζευγάρι με την...

Γη της Ελιάς: Ξανακυλούν στο πάθος τους! Η Μυρτάλη βάζει ξανά στο κρεβάτι της τον Αλέξη