Από Ελένη Μήτση

Τα πράγματα για τον Στάθη και την Εύα στη Γη της ελιάς δεν πάνε και πολύ καλά, εκείνος εξακολουθεί να δηλώνει απογοητευμένος και εκείνη να προσπαθεί, μάλλον μάταια, να του εξηγήσει κάποιες αλήθειες.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 θα τον δούμε να πηγαίνει στο καφενείο Πότης στην ανάγκη του να ξεχαστεί και εκεί να τον πλησιάζει η Ράινα και μάλιστα να του κάνει ένα κάλεσμα. Θα πάει άραγε στο μπαρ, που εργάζεται και αν ναι τι θα συμβεί;

Η Ράινα κάνει μια πρόταση στον Στάθη

Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Στη Γη της Ελιάς, η Ιουλία κάνει προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της, παρότι βλέπει απέναντί της έναν Γιώργη παγωμένο. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το Tivi Σίριαλ, όταν της θέτει το θέμα του παιδιού, εκείνη ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου.

Ο Γιώργης την κατηγορεί: «Ποτέ δεν ήθελες παιδί μαζί μου. Το μόνο παιδί που ήθελες ήταν αυτό που έχασες με τον Στάθη, μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Στο μεταξύ η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους κι εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Ευτυχία. Λίγο αργότερα η Ιουλία συναντάει τον Στάθη, εκείνος τη βλέπει στενοχωρημένη και την αγκαλιάζει.

Γη της Ελιάς Εύα

Την ώρα όμως που βρίσκονται σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή, περνάει η Εύα και τους βλέπει. Μέσα της πληγωμένη και με δάκρυα στα μάτια, καταλαβαίνει ότι ο Στάθης ποτέ δεν την ξεπέρασε και ούτε θα την ξεπεράσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Διαλυμένη» η οικογένεια Στεφανέα με την αρπαγή του μωρού - Η σκηνή που θα συγκινήσει το κοινό

Γη της Ελιάς: «Μωρή σιχαμένη Βαγγελιώ!» - Οργή στο Twitter για την πλεκτάνη της Βαγγελιώς στην Αθηνά