Από Ελένη Μήτση

Ο κακός χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς και ειδικά σε αυτό της Πέμπτης 20/10, με τη Μυρτάλη να χάνει τον έλεγχο, τον Φίλιππο και τη Βασιλική να κάνουν σχέδια για το μέλλον και έναν σκοτεινό χαρακτήρα να μπαίνει στη σειρά (δείτε εδώ τον λόγο, για τον οποίο φυλακίζεται ο Φίλιππος).

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Πέμπτης 20/10 στη Γη της ελιάς

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους, ενώ μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη.

Ο Χρήστος, από την άλλη, δείχνει συνεχώς στη Μυρτάλη πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Παράλληλα ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει.

Την ίδια ώρα η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή και καταρρακώνεται όχι μόνο που τον πίστεψε, αλλά και για την προδοσία της Αρετής. Τέλος, ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας και τι σχέση έχει με του Βρεττάκους;

Πώς βρέθηκε το 5ο δαχτυλίδι στο χέρι του; Το πρόσωπο αυτού του άντρα θα αποκαλυφθεί, όπως θα αποκαλυφθεί ότι ούτε ο Δημοσθένης, ούτε και ο Κωνσταντίνος έχουν ανάμειξη με το ερωτικό θανατηφόρο παιχνίδι του διαδικτύου. Ο άντρας που έχει σχέση με αυτό το κύκλωμα είναι ένας σκληρός μαφιόζος, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον γιο του Ιάκωβου Βρεττάκου, από τον οποίο έκλεψε το δαχτυλίδι λίγο πριν πεθάνει.

Εισβάλλει ο Ανδρέας Γεωργίου στη σειρά

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έγινε γνωστή για τη Γη της ελιάς καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου από το ρόλο του σκηνοθέτη, εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς με έναν σκοτεινό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αν θα πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν, όμως δεν μας είχε πει λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Πρόκειται για έναν άντρα με δύσκολο χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίζεται για να πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο. Θα έχει άραγε κάποια σύνδεση με το δαχτυλίδι, που εξαφανίστηκε ή έστω με τον γιο του Ιάκωβου;

Ανδρέας Γεωργίου - Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς: «Δώσε κατάρα να πάει σύννεφο!» - Η παλιά Χάιδω που όλοι αγάπησαν επέστρεψε και το Twitter πανηγυρίζει