Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έγινε γνωστή για τη Γη της ελιάς καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου από το ρόλο του σκηνοθέτη, εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς με έναν σκοτεινό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αν θα πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν, όμως δεν μας είχε πει λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά

Πρόκειται για έναν άντρα με δύσκολο χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίζεται για να πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο. Θα έχει άραγε κάποια σύνδεση με το δαχτυλίδι, που εξαφανίστηκε ή έστω με τον γιο του Ιάκωβου;

Ανδρέας Γεωργίου - Γη της ελιάς

Άλλο ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Γη της ελιάς

Και πάνω που νομίζαμε πως η είσοδος που μπαμπά της μικρής Αγγελικής στην σειρά, θα είναι εκείνη που θα φέρει πανικό στην Αρεόπολη (δείτε εδώ την πρώτη συνάντηση του με την Αντιγόνη), αλλά πιο συγκεκριμένα στο σπίτι των Βρεττάκων, μία άλλη εισβολή στην σειρά, αναπάντεχη θα λέγαμε, θα απασχολήσει πολύ περισσότερο στην Γη της Ελιάς.

Η νέα προσθήκη στην σειρά, είναι ένα πρόσωπο που έχουμε ξαναδεί, ως guest, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε, στην δίκη της Αθηνάς, μόνο που τώρα, όχι μόνο μπαίνει για τα καλά στην σειρά, αλλά μένει στην Αρεόπολη, όπου βρίσκει και τον έρωτα της ζωής του!

Ο ίδιος στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί (παρότι τελικά θα την δούμε σύντομα έξω). Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θρίλερ στη Γη της Ελιάς - Απόπειρα βιασμού στη Βασιλική

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή