Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί σε λίγες μέρες τόσο αυτή όσο και η Ιουλία να έρθουν αντιμέτωπες με μεγάλη θλίψη στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι θα τους συμβεί) ωστόσο για την ώρα, το Twitter "κράζει" τόσο εκείνη για την απαράδεκτη πλέον συμπεριφορά της, όσο και την Ιουλία για τον τρόπο που την ανέθρεψε!

Ο λόγος για την Μυρτάλη, η οποία για ακόμη μία φορά απασχολεί με αρνητικό περιεχόμενο τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι της έχει συμβεί και η συμπεριφορά της είναι χείριστη, τόσο στην οικογένειά της (δείτε εδώ τι θα κάνει στους Βρεττάκους), όσο και στους συνεργάτες και σε όλο τον κόσμο!

Το Twitter έστησε στον τοίχο την Μυρτάλη για τα καλά

Η άσχημη συμπεριφορά της έχει φτάσει στο απροχώρητο, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 έδειξε τον χειρότερό της εαυτό για ακόμη μία φορά, και όπως ήταν φυσικό το Twitter ξέσπασε!

Κάνει την Ισμήνη να παραιτηθεί από τη δουλειά με τον χαρακτήρα της!

Ήδη από το τέλος της πρώτης σεζόν στη Γη της Ελιάς, είδαμε μία μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Μυρτάλης. Έχοντας πάρει πλέον το 51% της περιουσίας των Βρεττάκων, η κόρη του Ιπποκράτη δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε υπόθεση.

Η στάση της αυτή και η αλαζονική συμπεριφορά της, τη φέρνουν αντιμέτωπη με τους εργάτες του ελαιοτριβείου καθώς και με την οικογένειά της.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24.

«Μυρτάλη μου λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. Εγώ φεύγω. Αποχωρώ από την εταιρεία», της ξεκαθαρίζει, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το τέλος της Κατερίνας στη σειρά

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων