Από Έφη Εκίζογλου

Οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, δεν θα σταματήσουν να εκπλήσσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στα επόμενα επεισόδιο θα δούμε την γνωστή υπόθεση της Πάτρας, αυτή όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται πως σκότωσε τα τρία της παιδιά, να παίρνει σάρκα και οστά!

Για την ακρίβεια, εφόσον ο δολοφόνος της Μυρτώς έχει εντοπιστεί και έχει μπει φυλακή (Ο Άγγελος κατηγορεί τον πατέρα του ότι σκότωσε την αδερφή της Άννας, δείτε εδώ τι θα γίνει) η υπόθεση κλείνει προσωρινά και ανοίγει μια άλλη, εξίσου σοκαριστική, που θα φέρει την Άννα και τον Δημήτρη απέναντι!

Μία μητέρα καταγγέλλει πως ένα νοσοκομείο οφείλεται για τον θάνατο του παιδιού της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η αγωγή που έδωσαν στο παιδί επιδείνωσε την κατάστασή του και κάπως έτσι πέθανε. Ο Δημήτρης ερευνά την καταγγελία της μητέρας και είναι έτοιμος να ασκήσει ποινική δίωξη. Μαντέψτε, όμως, ποια θα βρεθεί απέναντί του.

Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση του νοσοκομείου

Παγιδευμένοι

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη στην σχέση τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Άννα με την τόλμη και την ξεροκεφαλιά της δεν θα αργήσει να φέρει σε οριακό σημείο τον Δημήτρη που αυτή την φορά έχει ορκιστεί στον εαυτό του να μην "καταπιεί" πολλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κοντό μαλλί μπούκλα και πιο ζουμερή - Φωτογραφίες της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από το 2016

Παγιδευμένοι: "Η ελευθερία του Θοδωρή είναι προσωρινή" - Spoiler από τον Σταύρο Τσουμάνη