Από Έφη Εκίζογλου

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ φαίνεται πως είναι η φετινή αποκάλυψη της ελληνικής τηλεόρασης. Οι τηλεθεατές την αποθεώνουν στο twitter για την ερμηνεία της σε κάθε επεισόδιο των Παγιδευμένων ενώ εκείνη νιώθει ευγνώμων που μετά από τόσους κόπους και θυσίες κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Στην πραγματική της ζωή, η Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ αφήνει κατά μέρος τα αυστηρά κοστούμια της δικηγόρου που υποδύεται και συνεχίζει να... ανησυχεί δημιουργικά για την ηθοποιία, επιθυμεί να εξελίσσεται μέσα από πολύ διάβασμα και διαρκείς πρόβες και χαμογελά πλατιά για την ευκαιρία που της δόθηκε να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην TV, όχι... δημοσιοσχετίστικα αλλά επειδή με τον τρόπο αυτό το κοινό θα έρθει πιο κοντά της, αναπτύσσοντας μαζί μια σχέση ιδιαίτερη με διάρκεια στον χρόνο, όπως αυτήν που έχει με τους δικούς της αγαπημένους ανθρώπους – κι ο κόσμος που την ξεχώρισε ήδη στο σίριαλ είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς.

Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και το Tv-24.gr φρόντισε να βρει υλικό από τότε...

Η εμφάνιση της Μάρθας Λαμπίρης Φεντόρουφ το 2016 στο πλευρό του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Αν και πανέμορφη, πριν από 6 χρόνια η Μάρθα φαίνεται πως είχε ένα διαφορετικό στιλ που όμως την έκανε ξανά να ξεχωρίζει. Το χαμόγελό της μεγάλο ατού στην εμφάνισή της.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
25-10-2016 Pantheon.Επίσημη πρεμιέρα παράστασης "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" Μάρθα Λαμπίρη-Μιχαήλ Ταμπακάκης

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι παρελθόν
25-10-2016 Pantheon.Επίσημη πρεμιέρα παράστασης "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" Μάρθα Λαμπίρη-Μιχαήλ Ταμπακάκης

Η τύχη που είχε να μιλά τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Πολωνικά, Περσικά και Ελληνικά) την έφερε πιο κοντά σε ξένους πολιτισμούς, με την ίδια να κάνει μια στάση στο Ιράν, στην Τεχεράνη συγκεκριμένα, όπου συμμετείχε σε μια σειρά εποχής της κρατικής τηλεόρασης (μαζί με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη, Νίκου Πουρσανίδη, Μάνου Πίντζη, και Γιάννη Σπαλιάρα), και στη συνέχεια στο Λονδίνο, μένοντας εκεί μόνιμα μέχρι που δέχτηκε την πρόταση για τους “Παγιδευμένους”. Και κάπως έτσι επανήλθε στα πάτρια, ξεκινώντας μια νέα διαδρομή... “ένα ασταμάτητο ταξίδι από ζωή σε ζωή”, όπως λέει η ίδια για τον ρόλο της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σοκ!» -Η "παγιδευμένη" Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποκαλύπτει για την πρώτη συνάντηση με τον Λεβεντογιάννη

«Με υποδέχθηκαν με...» - Η «Παγιδευμένη» Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ αποκαλύπτει για την εμπειρία της στο Ιράν