Από TV24 Team

Ενώ οι Παγιδευμένοι κάνουν ένα διάλειμμα από τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ πότε επιστρέφουν), το Tv24 και συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Γαρνέλη πήρε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη από τον "Θοδωρή", Σταύρο Τσουμάνη!

Ο Σταύρος Τσουμάνης ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που διεκδικεί την προσοχή του κοινού κι έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ρόλο του νεαρού Θοδωρή Μαρκέτου στην αστυνομική δραματική σειρά «Οι παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μιλά για τον ήρωά του και τους λόγους που τον ώθησαν να έχει αυτή την αντιδραστική συμπεριφορά που τον οδήγησε σε παράνομα μονοπάτια.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Σταύρου Μαρκέτου στο περιοδικό Tv24

Σταύρος Τσουμάνης Παγιδευμένοι

Φέτος είστε παγιδευμένος στον ΑΝΤ1 σε έναν ρόλο ιδιαίτερα απαιτητικό. Τι σας εξιτάρει σε αυτή τη σειρά;

«Το ίδιο το σενάριο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Η πλοκή του είναι γρήγορη και με κρατάει από την ώρα που διάβασα το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα».

Υποδύεστε τον Θοδωρή Μαρκέτο, έναν νεαρό ιδιαίτερα αντιδραστικό στη συμπεριφορά του που έμπλεξε σε σκοτεινά μονοπάτια.

«Ερχεται σε σύγκριση με τον επιτυχημένο αδελφό του, που είναι εισαγγελέας και του είναι βαρύ να το αντιμετωπίσει στην ηλικία που είναι. Εχει χάσει τη μητέρα του και δεν έχει πάρει την αγάπη που θα ήθελε από τον πατέρα του. Ολοι κάνουν λάθη, όμως αυτός είναι αυτοκαταστροφικός και δεν κάνει μόνο κακό στον εαυτό του αλλά πληγώνει και τους γύρω του».

Τελικά ο Θοδωρής αφέθηκε ελεύθερος αφού ο ένοχος βρέθηκε και είναι ο Αγγελος, ο βοηθός της Αννας. Ποιο ήταν το κίνητρό του;

«Εχει διάφορα κίνητρα. Το πιο βασικό είναι η απόρριψη καθώς ήθελε κι αυτός τη Μυρτώ. Ηταν πολύ ερωτευμένος μαζί της».

Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος, θέλησε να εκδικηθεί για τοn θάνατο της κόρης του.

«Τελικά, όπως είδαμε, η συμπλοκή μεταξύ των δύο, δεν βγήκε σε καλό για κανέναν. Ο Κοσμάς σκοτώθηκε και τώρα ο Θοδωρής είναι και πάλι μπλεγμένος. Η ελευθερία του είναι προσωρινή. Θα πει σε κάποιους τι έγινε, ανάμεσά τους θα είναι και ο πατέρας του ο οποίος αυτή τη φορά θα τον βοηθήσει (δείτε εδώ πως θα εξαφανίσει το πτώμα)».

Τσουμάνης περιοδικό tv24

Θα αργήσουμε να δούμε το κύκλωμα να ξεσκεπάζεται;

«Τα άτομα του κυκλώματος θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται ένα-ένα και θα αργήσουμε να δούμε ποιος είναι ο εγκέφαλος».

Ομως ανοίγει κι ένα νέο πεδίο ερευνών μετά τον θάνατο του Κοσμά.

«Ερχεται σε δεύτερη μοίρα η υπόθεση της Μυρτώς και τώρα οι ήρωες επικεντρώνονται στη νέα υπόθεση που έχει ανοίξει. Οι ανατροπές είναι συνεχείς ακόμη και για εμάς. Ολοι οι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν συνεχώς κάτι καινούριο».

Μην χάσετε το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο, Παρασκευή 21/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ANT1: Σέρρες αντί των Παγιδευμένων - Η τηλεθέαση (19/10) της σειράς στην πρώτη τηλεοπτική της μετάδοση

Ερωτευμένος ο «Άγγελος» των Παγιδευμένων - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Βασίλη Τριανταφύλλου