Από Πέννυ Μαστοράκου

Το αποψινό επεισόδιο του Σασμού, το βράδυ της Τετάρτης 12/10, είναι εξαιρετικά κομβικό και σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες του Twitter (έπειτα από την αγανάκτησή τους για την Γη της Ελιάς) καθώς αποκαθίσταται μία σχετική αδικία.

Πιο συγκεκριμένα αφήνεται ελεύθερη η Καλλιόπη (η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με άλλη συμφορά), η οποία ουδεμία σχέση έχει τελικά με την δολοφονία του Άγγελου, και πιάνεται επιτέλους ο Κώστας, έπειτα από το σχέδιο του Φραγκιαδάκη, να βάλει για δόλωμα την Άσπα και να τα ομολογήσει όλα.

Τα συγχαρητήρια του Twitter στην Άσπα για την ψυχραιμία της και οι για τον Κώστα

Το "καυτό" spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τα νέα επεισόδια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Σασμού, στην εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ ένα τετ-α-τετ που θα έχουν), ενώ έδωσε και ένα spoiler για τους γάμους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Τα γυρίσματα δε τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω.

Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση prime time (11/10): «Σάρωσε» ο Σασμός, περνάει στην αντεπίθεση το GNTM 5

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους