Από Ελένη Μήτση

Οι νέες αρμοδιότητες, που έχει αναλάβει ο Δημήτρης έχουν σίγουρα φέρει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 20/10 αναμένεται να τον δούμε να περνάει από μια συνέντευξη, που θα εξελιχθεί...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' την Πέμπτη 20/10

Ο Σπύρος καταφτάνει στο σπίτι των Μακρή για να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και η Αγγελική κάνει τα πάντα για να μην την δει, προκαλώντας για άλλη μια φορά το θυμό της Ευδοκίας. Η Φωτεινή μαθαίνει ότι ο Αντρέας είναι το αγόρι της Φωτεινής και ο Αντρέας ότι είναι ανιψιά του Δημήτρη.

Ο Στέφανος μετά την εξέταση του οφθαλμίατρου δεν βλέπει καλά και τον καθοδηγεί η Νεφέλη, αλλά πέφτουν πάλι πάνω στον Ορέστη. Η Ειρήνη στριμώχνει τον Παύλο για την χαμένη επιταγή και στο σκηνικό αυτό τυχαίνει να βρεθεί μπροστά ο Διονύσης.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 21/10 στη σειρά

Η Αγγελική γλιτώνει το να αποκαλυφθεί ότι δεν είναι η οικιακή βοηθός Σταυρούλα. Όμως ο κλοιός στενεύει συνέχεια. Ο Δημήτρης θέλει να γνωρίσει την Αγγελική Σαμοΐλη και να της επιστρέψει την αλυσίδα και το πάσο που βρήκε κατά τύχη σ ’εκείνο το event. Η Αγγελική νιώθει ότι αυτή τη φορά δε θα γλιτώσει τη συνάντηση αλλά ούτε και την αποκάλυψη ότι δεν είναι η Σταυρούλα που τον έχει αφεντικό.

Ο Παύλος βρίσκεται κι αυτός σε δύσκολη θέση όταν η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι λείπει η επιταγή. Σαν από μηχανής θεός όμως, εμφανίζεται ο Διονύσης και προσφέρεται να του δανείσει τα χρήματα για να την καλύψει. Δεν εμφανίζεται όμως με τον ίδιο τρόπο και στην Αγγελική όταν τη βρίσκει μέσα στο ακριβό της αυτοκίνητο να περιμένει τη Σταυρούλα που έχει πάει να συναντήσει τον Δημήτρη. Έχουν κανονίσει ν’ αλλάξουν ταυτότητες ακόμα μια φορά. Τι θ’ αναγκαστεί να κάνει η Αγγελική για να μην καταλάβει ο Διονύσης το μυστικό της..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (17/10): Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά την απόφαση του να μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις 18/10: Ο Δημήτρης κοιμάται στους Μακρήδες - Ο Ανδρέας αντιδράει