Από Ελένη Μήτση

Η δική μας οικογένεια είναι μια αμιγώς κωμική σειρά, η οποία παρά την στενάχωρη αρχική πλοκή έχει καταφέρει να χαρίσει αρκετό γέλιο στο κοινό. Σημαντικές και ξεκαρδιστικές θα είναι οι εξελίξεις της Τρίτης 18/10, αφού ο Δημήτρης πρότεινε στα παιδιά να μείνουν όλοι μαζί!

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' την Τρίτη 18/10

Ο Δημήτρης περνάει τη νύχτα του στον καναπέ των Μακρή και ο Ανδρέας αντιδράει άσχημα όταν τον βλέπει. Ο Ορέστης ακολουθώντας τις συμβουλές του Διονύση, προσπαθεί να φερθεί καλύτερα στον Στέφανο, μέχρι που κρυφακούει μια συζήτησή του με τη Νεφέλη.

Ο Σπύρος επιμένει να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αγγελική. Η Μυρτώ ψάχνει την επιταγή που έχει κλέψει ο Παύλος, ενώ η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με τον Ανδρέα. Ο εφιάλτης της Ειρήνης γίνεται πραγματικότητα όταν πιάνει τον Δημήτρη στο κρεβάτι με την Αγγελική!

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 19/10 στη σειρά

Η Αγγελική κι ο Δημήτρης, στην προσπάθεια τους να κρεμάσουν ένα κουρτινόξυλο, καταλήγουν στο κρεβάτι τυλιγμένοι με την κουρτίνα. Όταν η Ειρήνη μπαίνει και τους βλέπει, παθαίνει σοκ. Η ενόχλησή της είναι ανεξέλεγκτη κι έτσι ο Δημήτρης φροντίζει να της ξεκαθαρίσει για μια ακόμα φορά πόσο εκτιμάει τη φιλία τους και μόνο.

Κι ενώ η Αγγελική προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Ειρήνη για το τυχαίο γεγονός με το κουρτινόξυλο και δέχεται τις απειλές της ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα χάσει τη δουλειά της, η Πέρσα, η συνεργάτης της από την πραγματική της δουλειά στο site, έχει εισβάλλει στο σπίτι της για να την κατασκοπεύσει με εντολή του Σπύρου, του εκδότη της.

Αλλά κι ο Παύλος, στα νέα του καθήκοντα ως πατέρας της Φωτεινής, προσπαθεί να μάθει κι αυτός πώς γίνεται να κατασκοπεύεις το παιδί σου χωρίς εκείνο να σε παίρνει χαμπάρι. Ο Δημήτρης από την άλλη, στα νέα του καθήκοντα ως κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών, έχει βάλει σκοπό να είναι όσο πιο ορατός και παρών μπορεί. Γι’ αυτό και μένει στο σπίτι μαζί με την Αθηνά όταν εκείνη ανεβάζει πυρετό. Κι όσο εκείνος βρίσκεται στο σπίτι, κάποιος άλλος εισβάλλει στην εταιρεία έτοιμος να αναλάβει κι αυτός τα νέα του καθήκοντα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (11/10): Η Αγγελική πηγαίνει επειγόντως στο νοσοκομείο - Ο Δημήτρης σκέφτεται να την διώξει από τη δουλειά

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (10/10): Ο Δημήτρης τα έχει χαμένα - Μπερδεύει την Αγγελική με την Σταυρούλα