Από Ελένη Μήτση

Η νέα ζωή του Δημήτρη στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' φαίνεται να απασχολεί μιας και είναι κωμικοτραγική με τα όσα τον βλέπουμε να περνάει ξαφνικά στο ρόλο του πατέρα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 θα είναι σφοδρές οι εξελίξεις, καθώς κοιμήθηκε στο σπίτι των Μακρήδων...

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 19/10 για τη Δική μας οικογένεια

Η Αγγελική κι ο Δημήτρης, στην προσπάθεια τους να κρεμάσουν ένα κουρτινόξυλο, καταλήγουν στο κρεβάτι τυλιγμένοι με την κουρτίνα. Όταν η Ειρήνη μπαίνει και τους βλέπει, παθαίνει σοκ. Η ενόχλησή της είναι ανεξέλεγκτη κι έτσι ο Δημήτρης φροντίζει να της ξεκαθαρίσει για μια ακόμα φορά πόσο εκτιμάει τη φιλία τους και μόνο.

Κι ενώ η Αγγελική προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Ειρήνη για το τυχαίο γεγονός με το κουρτινόξυλο και δέχεται τις απειλές της ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα χάσει τη δουλειά της, η Πέρσα, η συνεργάτης της από την πραγματική της δουλειά στο site, έχει εισβάλλει στο σπίτι της για να την κατασκοπεύσει με εντολή του Σπύρου, του εκδότη της. Αλλά κι ο Παύλος, στα νέα του καθήκοντα ως πατέρας της Φωτεινής, προσπαθεί να μάθει κι αυτός πώς γίνεται να κατασκοπεύεις το παιδί σου χωρίς εκείνο να σε παίρνει χαμπάρι.

Ο Δημήτρης από την άλλη, στα νέα του καθήκοντα ως κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών, έχει βάλει σκοπό να είναι όσο πιο ορατός και παρών μπορεί. Γι’ αυτό και μένει στο σπίτι μαζί με την Αθηνά όταν εκείνη ανεβάζει πυρετό. Κι όσο εκείνος βρίσκεται στο σπίτι, κάποιος άλλος εισβάλλει στην εταιρεία έτοιμος να αναλάβει κι αυτός τα νέα του καθήκοντα.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 20/10

Ο Σπύρος καταφτάνει στο σπίτι των Μακρή για να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και η Αγγελική κάνει τα πάντα για να μην την δει, προκαλώντας για άλλη μια φορά το θυμό της Ευδοκίας. Η Φωτεινή μαθαίνει ότι ο Αντρέας είναι το αγόρι της Φωτεινής και ο Αντρέας ότι είναι ανιψιά του Δημήτρη.

Ο Στέφανος μετά την εξέταση του οφθαλμίατρου δεν βλέπει καλά και τον καθοδηγεί η Νεφέλη, αλλά πέφτουν πάλι πάνω στον Ορέστη. Η Ειρήνη στριμώχνει τον Παύλο για την χαμένη επιταγή και στο σκηνικό αυτό τυχαίνει να βρεθεί μπροστά ο Διονύσης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (11/10): Η Αγγελική πηγαίνει επειγόντως στο νοσοκομείο - Ο Δημήτρης σκέφτεται να την διώξει από τη δουλειά

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (17/10): Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά την απόφαση του να μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους