Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του Open, «Η Δική μας Οικογένεια», επιστρέφει απόψε (17/10) και θα δούμε πως ο Δημήτρης προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα, την ώρα που ο Σπύρος επιμένει να του πάρει συνέντευξη.

Τι θα δούμε σήμερα (17/10) στο «Η Δική μας Οικογένεια»

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά την απόφαση του να μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους. Οι αντιδράσεις τους είναι διχασμένες. Ο Αντρέας έχει την πιο αρνητική αντίδραση και επιτίθεται στον Δημήτρη κατηγορώντας τον ότι έχει σχέδιο να καταχραστεί οτιδήποτε ανήκε στον πατέρα του. Αλλά ούτε η Νεφέλη ξετρελαίνεται με την ιδέα. Οι σχέσεις της με τον Δημήτρη είναι τεταμένες από τότε που της απαγόρευσε να ανεβαίνει σε μηχανές.

Μετά το πέσιμο που είχε στον αγώνα όταν έτρεξε στη θέση του Στέφανου, η Νεφέλη έρχεται πιο κοντά με την Αγγελική όταν εκείνη, ως Σταυρούλα, περιποιείται το τραύμα της. Η Νεφέλη τής ανοίγεται και της εξομολογείται τα αισθήματα που έχει για την πραγματική της μητέρα. Της λέει ότι τη σιχαίνεται κι ότι δεν θέλει να τη δει μπροστά της, χωρίς να ξέρει ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η μητέρα της κάθεται δίπλα της. Η Αγγελική κουρελιάζεται ψυχικά. Νιώθει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να αλλάξει τη γνώμη της κόρης της. Κι ενώ πιστεύει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα, την επισκέπτεται ο εκδότης της με μια πρόταση που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση...

H Πέρσα κατασκοπεύει την Αγγελική

Ο Σπύρος επιμένει να πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αγγελική. Η Μυρτώ πάλι ψάχνει την επιταγή που έχει κλέψει ο Παύλος, ενώ η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με τον Ανδρέα. Αργότερα η Αγγελική κι ο Δημήτρης, στην προσπάθειά τους να κρεμάσουν ένα κουρτινόξυλο, καταλήγουν στο κρεβάτι τυλιγμένοι με την κουρτίνα.

Όταν η Ειρήνη μπαίνει και τους βλέπει, παθαίνει σοκ. Στο μεταξύ η Πέρσα, η συνεργάτης της από την πραγματική της δουλειά στο site, έχει εισβάλλει στο σπίτι της για να την κατασκοπεύσει με εντολή του Σπύρου. Ο Δημήτρης από την άλλη, στα νέα του καθήκοντα ως κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών, έχει βάλει σκοπό να είναι όσο πιο ορατός και παρών μπορεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι Κοιμάσαι εξελίξεις (17/10): Ο Νικόλας υποπτεύεται πως η κόρη του γνώριζε το μυστικό της μητέρας της

Έρωτας φυγάς εξελίξεις 17/10: Σε κρίση ο Ιάσονας - Αποφυλακίζεται ο Μάρκος