Από Ελένη Μήτση

Μια από τις πρωταγωνίστριες του Μαύρου ρόδου, η Ηλέκτρα Νικολούζου παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 18/10 στο Πάμε Δανάη και μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε για το ρόλο της Αγγελικής.

Πρόκειται για μια γυναίκα παντρεμένη με τον Καστρινό, η οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της Πέτρο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει ένα όμορφο μέλλον για εκείνον και έτσι θα έρθει σε σύγκρουση μαζί του, όταν μάθει όσα ζει με τη μοναχή Ελισάβετ ο γιος της.

Οι αποκαλύψεις της Ηλέκτρας Νικολούζου για το Μαύρο ρόδο

Αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής, είναι η μια πλευρά της Αγγελικής. Πάει να εκδικηθεί τον άνδρα της αλλά δεν ξέρουμε τους λόγους που το κάνει αυτό. Το θέμα της Αγγελικής είναι η μητέρα της. Ήταν η μεγάλη σκιά και η μεγάλη απουσία στην ζωή της.

Η Αγγελική στον Βίκο συναντά μια τρυφερότητα που της έχει λείψει από τον άνδρα της. Ο Βίκος είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Αγγελική θα εμπλακεί στον έρωτα του Πέτρου και της Ελισάβετ. Έχει τρέλα με τον γιο της. Η κόρη της η Αλεξία, την μιμείται».

O Πέτρος θα κάνει πράγματα που δε θέλει

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (17/10) ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο», Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα του καθώς και για τις σχέσεις του με την παρτενέρ του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

«Τον έχω αγαπήσει τον Πέτρο, είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Στην πορεία θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Και αυτό το συναντάμε και πολύ συχνά στη ζωή μας. Εσένα σου αρέσει αυτή η κοπέλα, αυτή η κοπέλα όμως είναι κάπου αλλού. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο Πέτρος, όμως αυτό δεν τον κάνει κακό αλλά ανώριμο ή ίσως και αλαζόνα.

Το στοίχημα ήρθε από την ανάγκη του να αποδείξει στους φίλους του κάτι. Εκείνος όμως έχει πάθει κάτι αλλά επειδή είναι αυτό το κλασικό πρότυπο αγοριού που ντρέπεται να πει στους φίλους του ότι του αρέσει η καλόγρια, βρίσκει αυτό ως πρόφαση.

Το σενάριο είναι πολύ challenging, τόσο για το στόρι όσο και για τον χαρακτήρα. Δεν ενδίδει εύκολα η Ελισάβετ και αυτό το κάνει ωραίο. Δεν βλέπει ένα ωραίο αγόρι και φαντασιώνεται πράγματα ερωτικού περιεχομένου, υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιδιά.

Ο Πέτρος την είδε και κάτι έπαθε, είδε τα μάτια της που είναι πολύ σημαντικό. Βασανίστηκα λίγο μέσα μου πριν πω το ναι για σειρά που παίζεται 4 φορές την εβδομάδα», είπε αρχικά για το Μαύρο Ρόδο.

Για την προσωπική του ζωή και για τη συνεργασία του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είπε: «Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα, έχει τα καλά του και τα κακά του. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τις πρώτες σκηνές μαζί με τη Φωτεινή στο γύρισμα κατάλαβα ότι θα τα πάμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία, είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε δέσει.

Η Φωτεινή έχει ένα αγγελικό πρόσωπο, είναι πολύ ανοιχτή, πολύ επαγγελματίας, συνεπείς και εκείνη την ώρα, αφήνεται στη στιγμή και μπορούμε να παίξουμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: «Ήταν ακόμη παντρεμένος όταν...» - Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει και "καίει" τον Λευτέρη

Μαύρο ρόδο: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο...» - Οι δυσκολίες της Φωτεινής Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ