Από Πέννυ Μαστοράκου

Για τις ραγδαίες εξελίξεις της καθημερινής σειράς που έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών, ο Παράδεισος των Κυριών, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 στην εκπομπή Happy day στον Alpha, ο σκληρός Χριστόφορος Μπουραντάς (δείτε εδώ την σύζυγό του ηθοποιού με την οποία είναι παντρεμένος), ή αλλιώς Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον έκανε να δεχτεί τον ρόλο αυτό, αλλά και τις εξελίξεις που θα ήθελε αυτός να έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται!

Οι αποκαλύψεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον Παράδεισο των Κυριών

«Ο Παράδεισος των κυριών’ είναι μια πολύ διαφορετική σειρά. Αυτή είναι η επιτυχία που ξεχώρισε, κατευθείαν με το βγήκε, από τις άλλες σειρές. Είναι μια δεκαετία καταπληκτική, ούτως ή άλλως, η δεκαετία του ’60, αλλά όλη αυτή η ιστορία με το πολυκατάστημα, τη μόδα και όλα… Ήταν μια εποχή που δεν ήταν εύκολο να παντρευτείς από έρωτα, ιδίως σ’ αυτά τα κοινωνικά στρώματα υπήρχε συγχώνευση εταιριών, δύο μεγάλες οικογένειες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη εταιρία.

Οπότε ο Χριστόφορος Μπουραντάς έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει, παρόλο που ο ίδιος το έχει ζήσει, αλλά πόσα πράγματα που έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε στα παιδιά μας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που ελπίζω να γίνει σε σχέση με τον Μπουραντά, είναι σιγά σιγά να προχωρήσει σαν άνθρωπος. Έχουμε μια κόντρα ανάμεσα στην παράδοση και την μοντερνικότητα που έχει η δεκαετία αυτή. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι σιγά σιγά ο χρόνος να τον παρασύρει μπροστά, να κάνει βήματα μπροστά, να μη μείνει πίσω, σε όλη αυτή τη μεγάλη επανάσταση που έρχεται. Ναι μπορεί να ακολουθήσει τον καιρό και μη μείνει πίσω, ένας άνθρωπος που κρατάει τις παραδόσεις και τις αρχές του. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν.

Καταρχάς αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ένας ρόλος να μου ’λέει κάτι’. Όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά είχε μια μεγάλη δυσκολία για μένα, δηλαδή όλη αυτή η ιστορία με το στούντιο που είναι για τα ελληνικά δεδομένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Τεράστιο πολυκατάστημα, δρόμοι, κοστούμια, σκηνικά. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Απ’ τη μία με φόβιζε και απ’ την άλλη με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, γιατί λες ότι αν πετύχει αυτό μπορεί να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, συν του ότι ο ρόλος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για μένα είναι το ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή που ήθελε…» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η Αμαλία έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και η Αμαλία προκειμένου να ξεφύγει από τον γάμο της με τον Πάρη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της.

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνετίσει τον γιο της και να του αλλάξει τα μυαλά. Ωστόσο οι καταστάσεις και πάλι την προλαβαίνουν, καθώς καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία αφού μιλάει με τον Ντίνο, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και του δίνει ραντεβού να την περιμένει με το αυτοκίνητο. Ωστόσο την ώρα που είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της, ο πατέρα της τη βλέπει και τη σταματάει: «Για πού το έβαλες Αμαλία;», τη ρωτάει και η κοπέλα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους.

Τέλος, ο Βλησσάρης έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.

Παράδεισος των κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Ντίνος αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία

Παράδεισος των κυριών: Aλλοπρόσαλος ο Ντίνος χωρίς την Αμαλία δίπλα του - Το ρίχνει ξαφνικά στο...