Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Δημήτρης να μπέρδευε την Αγγελική με την Σταυρούλα στην Δική μας Οικογένεια, όμως πλέον η Αγγελική θα του μείνει αξέχαστη, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα περισταστικό που θα την στείλει στο νοσοκομείο και εκείνος θα βρεθεί στο πλευρό της. Βέβαια, αυτό ίσως οδηγήσει και τον επαγγελματικό τους "χωρισμό".

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Δική μας Οικογένεια την Τρίτη 11/10

Στο σπίτι, η Αγγελική έχει μια καθόλου ευχάριστη συνάντηση… με μια γάτα, η οποία θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο όπου την πηγαίνει ο Δημήτρης. Εκεί τη συνεφέρνουν από το αλλεργικό σοκ. Τώρα όμως η Αγγελική βρίσκεται μπροστά σε νέο κίνδυνο: Ο Δημήτρης της ανακοινώνει ότι αφού είναι αλλεργική στις γάτες, δεν γίνεται να την κρατήσει στη δουλειά. Όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Τι θα συμβεί στα δύο επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 12/10

Παρά τις αντιρρήσεις της Ευδοκίας, τελικά την προσλαμβάνει μόνιμα. Η Αγγελική πετάει στα σύννεφα, μέχρι που της ζητούν την ταυτότητά της. Στο μεταξύ ο Παύλος πηγαίνει τη Φωτεινή στο σπίτι του Δημήτρη και αυτή του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα.

Πέμπτη 13/10

Η μέρα στο σπίτι των Μακρήδων ξεκινάει με την Ισμήνη εξαφανισμένη. Ο Δημήτρης και η Ειρήνη καταφτάνουν και είναι έτοιμοι να καλέσουν την αστυνομία όταν έρχεται η Αγγελική και καταλαβαίνει αμέσως πού είναι κρυμμένη η Ισμήνη. Μετά τα ευχάριστα αποκαλυπτήρια η ατμόσφαιρα στο σπίτι χαλαρώνει και η Ειρήνη αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές της μητέρας της και ν’ αποκαλύψει κι αυτή τα πραγματικά της αισθήματα στον Δημήτρη. Εκείνος πάλι, μετά από ένα ατύχημα της Νεφέλης σε αγώνα, καταφτάνει στο σπίτι των Μακρήδων με βαλίτσα.

Η δική μας οικογένεια - Αθανασίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική Μας Οικογένεια εξελίξεις (7/10): Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά ότι θα γίνει κηδεμόνας τους

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (5/10): Η Αγγελική εμφανίζεται για πρώτη φορά στον Δημήτρη