Από Ελένη Μήτση

Νέα επεισόδια βλέπουμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, με τον Σώτο να καταπιέζεται πολύ λόγω του γάμου που τον αναγκάζουν να κάνει. Στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές...

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Τρίτη 18/10

H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιό τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μια δεν πιστεύει στον γάμο γενικώς και ο άλλος στον λευκό γάμο... ειδικώς. Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της.

Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας. Ωστόσο, ο πρώτος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 19/10

Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για τον Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς... γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία (Ναντίν Ξηντάρα) επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (17-21/10): Ξανά σε κόντρα η Σύλβια και ο Σώτος

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (14/10): Ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο