Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας (17-21/10) στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, θα δούμε πως ο Ηλίας και η Φιλιώ τα βρίσκουν ξανά, ενώ η Κατερίνα με τον Παναγή προσπαθούν να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (17-21/10)

Δευτέρα 17/10

Ο Σώτος, μη έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει, για ακόμη μια φορά, τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα από την πώληση του αυγού.

Η Βαλερίτα δεν θέλει μόνο λεφτά από τον μπακάλη μας όμως, θέλει και πληροφορίες, για να μάθει τι σχεδιάζουν οι Πλατανιώτες εναντίον της και να λάβει τα μέτρα της. Ο Παναγής και η Κατερίνα ζητάνε βοήθεια από τη Μάρμω, για να κάνουν ξανά συμβούλιο στον Πλάτανο, και εκείνη προτείνει... λευκούς γάμους, για όλους τους κοινοβιακούς! Κι ενώ ο Ηλίας πανηγυρίζει πως -τάχα μου δήθεν- κέρδισε το λαχείο, ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του, αφού ο Πετράν είναι αποφασισμένος να τον παντρέψει με τη Σύλβια, για να τον κάνει Πλατανιώτη με τη βούλα!

Τρίτη 18/10

H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιό τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μια δεν πιστεύει στον γάμο γενικώς και ο άλλος στον λευκό γάμο... ειδικώς. Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της.

Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας. Ωστόσο, ο πρώτος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Τετάρτη 19/10

Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για τον Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς... γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία (Ναντίν Ξηντάρα) επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Πέμπτη 20/10

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια. Ο δικηγόρος έρχεται στο χωριό για να συναντήσει τη Μάρμω, αλλά για κακή του τύχη συναντάει τη Βαλέρια, και κάπως έτσι πέφτει, για μια ακόμα φορά, θύμα... απαγωγής.

Παρασκευή 21/10

Ο Πετράν αναλαμβάνει να προπονήσει την Κατερίνα στο πόκερ και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη γιατρέσσα μας. Ο Κανέλος, πάλι, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς του είναι αδύνατο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας. Η Φιλιώ με τον Ηλία πηγαίνουν για ψώνια στην Αθηνά, αλλά ο μπακάλης μας αδυνατεί να αποχωριστεί τα καβούρια από τις τσέπες του

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Θεοδώρα Σιάρκου: «Η Φιλιώ θα γινόταν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου»

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις