Από Ελένη Μήτση

Νέα επεισόδια με γέλιο κα εξελίξεις έρχονται για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' από τη Δευτέρα 17/10 με τον Σώτο να ζει μια άλλη πραγματικότητα και μάλιστα να εξαναγκάζεται να γίνει ντόπιος, δηλαδή για τα καλά Πλατανιώτης και μάλιστα να παντρευτεί την...

Οι εξελίξεις για επεισόδιο της Δευτέρας 17/10

Ο Σώτος, μη έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει, για ακόμη μια φορά, τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα από την πώληση του αυγού.

Η Βαλερίτα δεν θέλει μόνο λεφτά από τον μπακάλη μας όμως, θέλει και πληροφορίες, για να μάθει τι σχεδιάζουν οι Πλατανιώτες εναντίον της και να λάβει τα μέτρα της. Ο Παναγής και η Κατερίνα ζητάνε βοήθεια από τη Μάρμω, για να κάνουν ξανά συμβούλιο στον Πλάτανο, και εκείνη προτείνει... λευκούς γάμους, για όλους τους κοινοβιακούς! Κι ενώ ο Ηλίας πανηγυρίζει πως -τάχα μου δήθεν- κέρδισε το λαχείο, ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του, αφού ο Πετράν είναι αποφασισμένος να τον παντρέψει με τη Σύλβια, για να τον κάνει Πλατανιώτη με τη βούλα!

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 18/10 στη σειρά

H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιό τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μια δεν πιστεύει στον γάμο γενικώς και ο άλλος στον λευκό γάμο... ειδικώς. Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της.

Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας. Ωστόσο, ο πρώτος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (12/10): Ένα χειροφίλημα ανάβει «φωτιές» στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (13/10): Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο