Από Ελένη Μήτση

Στοιχεία από το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας βλέπουμε να βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 για την Άγρια γη αναμένεται να δούμε τις αντιδράσεις από την αποκάλυψη της σχέσης της με τον...

Οι εξελίξεις για την Άγρια Γη την Τετάρτη 19/10

Ένα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Ολγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της. Μια δασκάλα, η Αννα, αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στον Κωστή στο σπίτι και κερδίζει τη συμπάθεια της Ελπίδας, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει κάτι στον Στέφανο, που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Όσα θα συμβούν την Πέμπτη 20/10

Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης της λέει πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Αρη. Αργότερα, ο Βαγγέλης λέει στον Αρη πως αυτό ήταν ψέμα, αλλά ήθελε να τον βοηθήσει επειδή δεν συμπαθεί την Ολγα.

Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει κρυφά παυσίπονα στον καφέ της Ελπίδας, αλλά εκείνη το ανακαλύπτει και του ζητά τον λόγο. Εκείνος της λέει πως την κρατάει στο χέρι: «Οι εξετάσεις σου δείχνουν πως είσαι εξαρτημένη από τα χάπια! Ακόμα ένας άσος στο μανίκι μου για την επιμέλεια του Κωστή! Ή θα μείνεις μαζί μου και τελειώνεις τη σχέση σου με τον Αρη ή θα σε καταστρέψω και θα σου τα πάρω όλα», την απειλεί. Παράλληλα, η Ολγα και ο Αρης μένουν μόνοι τους στον στάβλο κι εκείνη τον φιλάει.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ολγα ότι: «Η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Αρη, θέλει να με χωρίσει για να είναι μαζί του», και εκείνη προκειμένου να την απομακρύνει από τον Αρη και να τον έχει μόνο δικό της, προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να μείνει με τον άντρα της.

Η Ολγα επιστρέφει σπίτι και ο Αντώνης της λέει πως χωρίζουν καθώς έμαθε για τη σχέση της με τον Γαλάνη από τη φωτογραφία που του έστειλε κρυφά ο Αρης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (17-21/10): Ο Στέφανος δίνει ναρκωτικά στην Ελπίδα

Άγρια γη εξελίξεις 17/10: Σε ανησυχία ο Άρης - Κάνει σκέψεις για την ετεροθαλή αδερφή του