Από Ελένη Μήτση

Τα μυστικά δε μπορούν να μείνουν για πάντα κρυφά στην Άγρια Γη και αυτό θα φανεί στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10, καθώς ένα σημείωμα στο γραφείο της Όλγας αποκαλύπτει πολλά από το παρελθόν της. Παράλληλα ο Άρης δε σταματάει να ψάχνει και μάλιστα φτάνει κοντά στην ετεροθαλή αδερφή του..

Οι εξελίξεις στην Άγρια Γη την Τρίτη 18/10

Η Ελπίδα γίνεται έξω φρενών: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που λες! Χρησιμοποιείς το παιδί για τα φθηνά παιχνιδάκια σου και μετά αναρωτιέσαι γιατί θέλω να χωρίσουμε. Μάθε ότι τώρα το θέλω ακόμα πιο πολύ να φύγεις μακριά μας», του λέει και εκείνος συνειδητοποιεί πως τη χάνει και αρχίζει να της ζητάει συγγνώμη. Όμως, εκείνη δυσκολεύεται να τη δεχτεί.

Όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του Αντώνη και παθαίνει σοκ! Κοιτάζει την Όλγα σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά. «Τι έγινε;», τον ρωτάει και εκείνος της επιτίθεται: «Εσύ θα μου πεις τι έγινε; Τι είναι αυτά;», τη ρωτάει και της πετάει το κινητό. Εκείνη διαβάζει τα στοιχεία και δεν ξέρει τι να απαντήσει και πώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Στη συνέχεια εκείνος ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Όλγας.

Ο Αντώνης και η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά, η Όλγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής. Ένα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Όλγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη 19/10

Ένα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Ολγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της. Μια δασκάλα, η Αννα, αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στον Κωστή στο σπίτι και κερδίζει τη συμπάθεια της Ελπίδας, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει κάτι στον Στέφανο, που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (17-21/10): Ο Στέφανος δίνει ναρκωτικά στην Ελπίδα

Άγρια Γη εξελίξεις (14/10): Η Όλγα ζητάει την προστασία του Άρη