Από Ελένη Μήτση

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει με νέα επεισόδια για την εβδομαδιαία σειρά ''Άγρια γη'' με τις εξελίξεις να είναι σημαντικές και για το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10, αφού η Όλγα έχει ζητήσει να υπάρχουν αυξημένα μέτρα προστασίας...

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 17/10 στην Άγρια γη

Ο Στέφανος δίνει στην Εύα Αργυρού (Μυρτώ) ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Την ίδια ώρα, ο '''Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του: «Κι αν είμαστε αδέλφια; Η Ελπίδα είναι μικρότερή μου, βγαίνει η ημερομηνία», λέει στον Μιχάλη, ο οποίος όμως το αμφισβητεί: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση με την Ελπίδα να είστε αδέλφια! Βγάλ’ το από το μυαλό σου αυτό». Η Όλγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει:

«'Επρεπε να με ενημερώσεις να πάρω τα μέτρα μου. Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τόσο σοβαρό;», της λέει, ενώ παράλληλα η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει: «Δεν έχει τίποτε άλλο για να μας κρατάει στο χέρι! Δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα κι εγώ θα τον χωρίσω».

Ο Άρης συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή: «Αν μάθει το παιδί τα καμώματα της μητέρας του, ότι τραβιέται με τον έναν και με τον άλλον, θα σε μισήσει! Ήδη φταις για το ατύχημα και την κατάστασή σου, αν δώσω και στοιχεία για την απιστία σου, έχω σίγουρη την επιμέλεια».

Οι εξελίξεις της Τρίτης 18/10 για τη σειρά

Η Ελπίδα γίνεται έξω φρενών: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που λες! Χρησιμοποιείς το παιδί για τα φθηνά παιχνιδάκια σου και μετά αναρωτιέσαι γιατί θέλω να χωρίσουμε. Μάθε ότι τώρα το θέλω ακόμα πιο πολύ να φύγεις μακριά μας», του λέει και εκείνος συνειδητοποιεί πως τη χάνει και αρχίζει να της ζητάει συγγνώμη. Όμως, εκείνη δυσκολεύεται να τη δεχτεί.

Όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του Αντώνη και παθαίνει σοκ! Κοιτάζει την Όλγα σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά. «Τι έγινε;», τον ρωτάει και εκείνος της επιτίθεται: «Εσύ θα μου πεις τι έγινε; Τι είναι αυτά;», τη ρωτάει και της πετάει το κινητό. Εκείνη διαβάζει τα στοιχεία και δεν ξέρει τι να απαντήσει και πώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Στη συνέχεια εκείνος ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Όλγας.

Ο Αντώνης και η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά, η Όλγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής. Ένα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Όλγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (13/10): Η Όλγα στήνει σχέδιο για να βγάλει από τη μέση τον Χρήστο

Άγρια Γη εξελίξεις (14/10): Η Όλγα ζητάει την προστασία του Άρη