Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (17-21/10) στην Άγρια Γη, θα δούμε πως ο Στέφανος από τη μια πιστεύει πως είναι αδέλφια με την Ελπίδα και από την άλλη δέχεται την ερωτική επίθεση της Ολγας. Ο Στέφανος προσπαθεί με κάθε ύπουλο μέσο να αποδείξει πως η Ελπίδα δεν είναι κατάλληλη μάνα προκειμένου να την εκδικηθεί για το επικείμενο διαζύγιό τους.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην Άγρια Γη (17-21/10)

Δευτέρα 17/10

Ο Στέφανος δίνει στην Εύα Αργυρού (Μυρτώ) ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Την ίδια ώρα, ο Αρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Ολγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του: «Κι αν είμαστε αδέλφια; Η Ελπίδα είναι μικρότερή μου, βγαίνει η ημερομηνία», λέει στον Μιχάλη, ο οποίος όμως το αμφισβητεί: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση με την Ελπίδα να είστε αδέλφια! Βγάλ’ το από το μυαλό σου αυτό». Η Ολγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει:

«Επρεπε να με ενημερώσεις να πάρω τα μέτρα μου. Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τόσο σοβαρό;», της λέει, ενώ παράλληλα η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει: «Δεν έχει τίποτε άλλο για να μας κρατάει στο χέρι! Δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα κι εγώ θα τον χωρίσω». Ο Αρης συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή: «Αν μάθει το παιδί τα καμώματα της μητέρας του, ότι τραβιέται με τον έναν και με τον άλλον, θα σε μισήσει! Ηδη φταις για το ατύχημα και την κατάστασή σου, αν δώσω και στοιχεία για την απιστία σου, έχω σίγουρη την επιμέλεια».

Τρίτη 17/10

Η Ελπίδα γίνεται έξω φρενών: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που λες! Χρησιμοποιείς το παιδί για τα φθηνά παιχνιδάκια σου και μετά αναρωτιέσαι γιατί θέλω να χωρίσουμε. Μάθε ότι τώρα το θέλω ακόμα πιο πολύ να φύγεις μακριά μας», του λέει και εκείνος συνειδητοποιεί πως τη χάνει και αρχίζει να της ζητάει συγγνώμη. Ομως, εκείνη δυσκολεύεται να τη δεχτεί.

Όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του Αντώνη και παθαίνει σοκ! Κοιτάζει την Ολγα σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά. «Τι έγινε;», τον ρωτάει και εκείνος της επιτίθεται: «Εσύ θα μου πεις τι έγινε; Τι είναι αυτά;», τη ρωτάει και της πετάει το κινητό. Εκείνη διαβάζει τα στοιχεία και δεν ξέρει τι να απαντήσει και πώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Στη συνέχεια εκείνος ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Ολγας.

Ο Αντώνης και η Ρένα έρχονται όλο και πιο κοντά, η Ολγα πολιορκεί τον Αρη με κάθε ευκαιρία, ενώ ο Στέφανος επιχειρεί να εθίσει την Ελπίδα με ουσίες καταστολής. Ενα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Ολγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της.

Τετάρτη 18/10

Ενα στοιχείο από το παρελθόν που η Ελπίδα βρίσκει τυχαία στο γραφείο της Ολγας, ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Πέτρο, θα τη φέρει σε ρήξη με τη μητέρα της. Μια δασκάλα, η Αννα, αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στον Κωστή στο σπίτι και κερδίζει τη συμπάθεια της Ελπίδας, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει κάτι στον Στέφανο, που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Πέμπτη 19/10

Η Ολγα καλεί τον Αρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης της λέει πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Αρη. Αργότερα, ο Βαγγέλης λέει στον Αρη πως αυτό ήταν ψέμα, αλλά ήθελε να τον βοηθήσει επειδή δεν συμπαθεί την Ολγα. Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει κρυφά παυσίπονα στον καφέ της Ελπίδας, αλλά εκείνη το ανακαλύπτει και του ζητά τον λόγο. Εκείνος της λέει πως την κρατάει στο χέρι: «Οι εξετάσεις σου δείχνουν πως είσαι εξαρτημένη από τα χάπια! Ακόμα ένας άσος στο μανίκι μου για την επιμέλεια του Κωστή! Ή θα μείνεις μαζί μου και τελειώνεις τη σχέση σου με τον Αρη ή θα σε καταστρέψω και θα σου τα πάρω όλα», την απειλεί. Παράλληλα, η Ολγα και ο Αρης μένουν μόνοι τους στον στάβλο κι εκείνη τον φιλάει. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ολγα ότι: «Η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Αρη, θέλει να με χωρίσει για να είναι μαζί του», και εκείνη προκειμένου να την απομακρύνει από τον Αρη και να τον έχει μόνο δικό της, προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να μείνει με τον άντρα της.

Η Ολγα επιστρέφει σπίτι και ο Αντώνης της λέει πως χωρίζουν καθώς έμαθε για τη σχέση της με τον Γαλάνη από τη φωτογραφία που του έστειλε κρυφά ο Αρης.

Παρασκευή 20/10

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο και πως ο Άρης είναι λάθος επιλογή για τη ζωή της. Ο Θωμάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Γρηγόρη και την Αθηνά, για την Όλγα και το πώς πέρασε στα χέρια της η «Άγρια Πλαγιά». Καταλαβαίνει πως η Αθηνά ξέρει πολλά που δεν τα λέει. Ο Αντώνης ζητάει από τη Ρένα να μείνει μαζί της στον ξενώνα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση της Ελπίδας, όταν μάθει για τη σχέση τους. Ο Θωμάς λέει στον Γιώργο ότι η Όλγα υπήρξε ερωμένη του Πέτρου Γαλάνη. Ο Άρης, φοβούμενος ότι μπορεί να είναι αδέλφια με την Ελπίδα, δίνει την κούπα της στον Μιχάλη για τεστ dna. Ταυτόχρονα, απομακρύνεται από την Ελπίδα που απογοητεύεται από την στάση του, ενώ τον πολιορκεί ερωτικά η Όλγα. Η Όλγα, πιστεύοντας πως ο Αντώνης έχει μπλέξει με την αδελφή της Ρόζα, της στήνει παγίδα, ενώ μια δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, που του προκαλεί ατύχημα, την βάζει στο κάδρο των υπόπτων. Ο Μιχάλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα του dna στον Άρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή