Από Πέννυ Μαστοράκου

Περιμέναμε πως και πως το επεισόδιο της Πέμπτης 13/10 στον Σασμό, για να απολαύσουμε την πρώτη συνάντηση της Καλλιόπης, μετά την αποφυλάκισή της, με τον Παύλο Βρουλάκη! Οι μέρες τις δεν θα είναι τόσο ευχάριστες μετά την επιστροφή της, (καθώς ο Αστέρης θα την εγκαταλείψει) και η κατάσταση έχει αρχίσει και μυρίζει...μπαρούτι, μιας και ξεκινάει και πάλι τις απειλές της.

Η Καλλιόπη θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του Βασίλη, πριν χρόνια, τον Παύλο Βρουλάκη, και εκεί χρεώνει το φευγιό του, και το γεγονός πως παρίστανε τον νεκρό!

Χαμός στο Twitter με την συνάντηση Καλλιόπης και Παύλου Βρουλάκη

Τώρα τον απειλεί αλλά σε λίγες μέρες...

Πράγματι η ίδια κατηγορεί ανοιχτά τον Παυλή για τον θάνατο του Βασίλη, όμως σε λίγες μέρες την ώρα που θα βρεθεί σε κατάσταση μέγιστης ανάγκης, καθώς το σπίτι της θα παραδοθεί στις φλόγες, και θα κινδυνεύσει η ζωή της θανάσιμα, θα ξανασκεφτεί αυτά τα λόγια...

Ενθυμούμενη τον άντρα της, Βασίλη, αλλά και τα όσα έζησαν μαζί, ανάβει ένα καντηλάκι στον άντρα της, όμως αυτό παίρνει φωτιά και τυλίγει όλο το σπίτι στις φλόγες, με την ίδια να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, χωρίς να την ακούσει όμως κανείς!

Σασμός

Η καπετάνισσα εγκλωβίζεται στο σπίτι της και είναι ένα βήμα πριν καεί ζωντανή, και τότε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις τη, εμφανίζεται ο Παύλος Βρουλάκης, και την σώζει! Όμως αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, και η κίνηση αυτή έχει ως αντάλλαγμα να της ζητήσει τα κτήματα του Άγγελου. Θα του τα δώσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους

Σασμός αποκλειστικό: Παντρεύονται επιτέλους ο Μαθιός και η Βασιλική