Από Πέννυ Μαστοράκου

Η στιγμή που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό έφτασε (παρότι είχαμε δει σχετικό απόσπασμα νωρίτερα) και το βράδυ της Τρίτης 18/10 στον Σασμό, είδαμε την σφοδρή σύγκρουση του Παύλου Βρουλάκη με τον Αντώνη Φραγκιαάκη στο καφενείο του χωριού!

Ο λόγος ένας και μοναδικός, ο επερχόμενος γάμος του αστυνομικού με την Μαρίνα, τον οποίο δεν εγκρίνει ο Παυλής, καθώς το θεωρεί ατιμία απέναντι στον νεκρό ξάδερφό του, και είναι κάτι το οποίο αναφέρει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε, μόνο που τώρα βρίσκει απέναντί του τους πάντες.

Η οργή του Twitter για τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος έχει αναστατώσει όλο το χωριό μετά την επιστροφή του, και αυτή τη φορά έρχεται να μπει εμπόδιο στη σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας. Στη συνάντησή του μαζί του ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν συμφωνώ με τη σχέση με τη γυναίκα του ξαδέρφου μου», και αυτό ήταν η αφορμή να πέσει "πάνω του" όλο το Twitter!

Το πάθος του με την Αιμιλία ζωντανεύει ξανά και ο γάμος της οδεύει στην καταστροφή

Παρότι επέστρεψε και άρχισε να τακτοποιεί όλα όσα 20 χρόνια άφησε πίσω στον Σασμό (αλλά και να καταστρώνει νέα σχέδια), ένα αγκάθι έχει βαθιά στην καρδιά του και αυτό είναι πως η γυναίκα του μετά την εξαφάνισή του, παντρεύτηκε τον κολλητό του!

Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια την γυναίκα του (δείτε εδώ την αντίδραση του Twitter για αυτή τη συνάντηση) και παρότι η Αιμιλία έδειξε παγερά αδιάφορη απέναντί του, στα επόμενα επεισόδια θα κυλήσει ξανά στο πάθος τους!

Η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη συνάντησή τους και την αποκάλυψη πως είναι ζωντανός, δε θα αφήσει σε ησυχία την πρώην του, και όσο και αν τον αποφεύγει, ο Παύλος φροντίζει να συναντιούνται τυχαία! Έτσι λοιπόν δεν θα αργήσει να φουντώσει η αγάπη τους και ο γάμος της να είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή!

Σασμός

Η Αιμιλία συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη, και τον προειδοποιεί πως η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος, κάτι που θα την φέρει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της! Ο γάμος της δείχνει να διαλύεται και η ίδια έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα! Τι θα συμβεί τελικά;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Δόξα Αστέρη!» - Το Twitter ξέσπασε με τον Παύλο Βρουλάκη και με την δίψα του για εκδίκηση

Σασμός - spoiler: «Σκότωσες την γυναίκα μου!» - Ο Φραγκιαδάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη