Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλες δύο προσθήκες αναμένουμε στους Παγιδευμένους, και η αλήθεια είναι πως με την έλευσή τους η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ και αρκετά είναι τα άτομα που θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους (όπως ο Σπύρος στα επόμενα επεισόδια μετά από μία "εισβολή").

Στην σειρά λοιπόν θα δούμε μία ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιό, η οποία θα παίξει κομβικό ρόλο και θα αποτελέσει άτομο "κλειδί" που κρύβει πολλά πράγματα από το παρελθόν, και συνδέεται με την οικογένεια του Δημήτρη Μαρκέτου.

Η Μαρία Κανελλοπούλου εισβάλει στους Παγιδευμένους

Η Μαρία Κανελλοπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα guest ρόλο , αυτόν της Μαργαρίτας Βατατζή. Στην σειρά λοιπόν υποδύεται την πρύτανη της Νομικής, που είναι παράλληλα και συγγραφέας και μέντορας του Δημήτρη. Πριν ασχοληθεί με τη διδασκαλία ήταν δικαστής, ενώ έχει αφιερώσει τη ζωή της στη δικαιοσύνη.

Μια απόφαση που πήρε, όμως, ως δικαστής, ανέτρεψε τη ζωή της, και αναγκάστηκε να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στη διδασκαλία. Έχει γράψει αρκετά βιβλία για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη, και ένα μυστικό την συνδέει άμεσα με τον παππού του Δημήτρη! Ποιο είναι αυτό; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Παγιδευμένοι

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Άννα και Δημήτρης είναι πιο κοντά από ποτέ στο δολοφόνο της αδερφής της στους Παγιδευμένους απλώς στα τρέχοντα επεισόδια και ειδικά σε αυτό της Τρίτης 18/10 βλέπουμε τις προσπάθειες όλων να συλλάβουν τον Άγγελο, με τεκμήρια. Από την άλλη το αιματηρό σκηνικό μεταξύ Κοσμά και Θοδωρή δε θα έχει καλή κατάληξη...

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία.

Έτσι ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Πριν όμως τον συλλάβουν, η Άννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler: Καταλήγουν να μισούν ο ένας τον άλλο! Το τελειωτικό χτύπημα που φέρνει την ρήξη ανάμεσα σε Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι spoiler: Σε σύγκρουση ξανά ο Θοδωρής - Τον χτυπάει ο παππούς του Γεράσιμος