Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η έλευση του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά το «φρένο» που μπήκε στον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ πότε επιστρέφει), προσωρινά θα μείνει εκτός προγράμματος και η αγαπημένη σειρά, «Παγιδευμένοι».

Μετά τις αλλαγές που έγιναν για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο πρόγραμμα της σειράς (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), το κανάλι έχει αποφασίσει να διακόψει για ένα περίπου μήνα ορισμένα από τα πρότζεκτ του για χάρη της... στρογγυλής θεάς.

Πότε τελειώνουν και πότε επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το κοινό στις 16 Νοεμβρίου, με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορία, με στόχο να επανέλθει η σειρά, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Παγιδευμένοι αλλαγές προγράμματος

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Τι θα δούμε στο αυριανό (17/10) επεισόδιο

Ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Καθώς σφίγγει τον κλοιό γύρω τους, οι δύο συνεργάτες αποφασίζουν πως για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος… να παντρευτούν. Τα νέα του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Τουλάχιστον τυπικά, γιατί είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια για να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους.

Παγιδευμένοι Σταύρος

Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του. Στο μεταξύ η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας ο δικός της και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς, συνεχίζεται. Και πράγματι ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Όμως Άννα και Δημήτρης θα έχουν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο ως γεγονός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Σε σοκ Σπύρος και Θοδωρής - Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Παγιδευμένοι spoiler: Η ζωή του Ανδρέα αλλάζει ακαριαία - Μαθαίνει πως έχει κόρη