Από Ελένη Μήτση

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε συνέντευξη στο Super Kατερίνα τη Δευτέρα 17/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο της στον Παράδεισο των κυριών.

Αναλυτικά μίλησε λοιπόν για τη ηρωίδα της, την Όλγα, η οποία έχει μπει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια λόγω του γιου της Πάρη. Μια σοβαρή αποκάλυψη, που της έκανε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή θα την ταράξει με αποτέλεσμα η Όλγα να παραδέχεται, πως το παιδί της είναι ψυχικά ασταθές.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Μπρέμπου για τις εξελίξεις του Παράδεισου των κυριών

«Οι εξελίξεις, στη σειρά, θα είναι καταιγιστικές… Αυτό που μαθαίνει απ’ τον γιο της είναι συγκλονιστικό, είναι κάτι που κάθε γονιός απεύχεται… Θα δεις παρακάτω πως αυτή η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί την διαταραγμένη προσωπικότητα του γιου της. Έχει φανεί ότι ο Πάρης δεν έχει ψυχική υγεία… Δε νιώθει τι σημαίνει δικαιοσύνη, τι σημαίνει διεκδίκηση τίμια…».

«Νομίζω ότι ο άντρας της είναι εκεί και θα πρέπει να το έχει δει κι εκείνος».

Ο Ντίνος αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία στη σειρά

Άλλο ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών θα απολαύσουμε το βράδυ της Τρίτης 12/10, και οι εξελίξεις που θα δούμε θα είναι για ακόμη μία φορά καταιγιστικές. O Ντίνος, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και στο στόχαστρο πολλών που θέλουν με οποιοδήποτε τρόπο να τον βγάλουν από την μέση, και τον μπλέκουν σε μία αρκετά επικίνδυνη κατάσταση, κατηγορώντας τον για...

Ο Θανάσης μαζί με την Βικτώρια είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν τον Ντίνο, τον ιδιοκτήτη του «Παράδεισου των Κυριών» για δολοφονία, με την Μιράντα να κινδυνεύει εξίσου από τον πρώτο, καθώς μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποκαλυφθεί το παρελθόν της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αρχίζει τις αντιδράσεις - Ελέγχουν κάθε της κίνηση

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (17-20/10): Ο Ντίνος κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη