Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Παράδεισος των Κυριών επιστρέφει απόψε (17/10) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τον Χρηστίδη να απειλεί για ακόμη μία φορά τη Μιράντα, προχωρώντας πλέον σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

«Έχεις πάει ποτέ σου στην Πάτρα;», της λέει ο Χρηστίδης δίνοντάς της την ταυτότητα. Η Μιράντα προσπαθεί να φύγει από το δωμάτιο όσο πιο γρήγορα γίνεται: «Όχι και πρέπει να φύγω έχω δουλειά».

Εκείνος όμως δεν την αφήνει τόσο εύκολα: «Σκέφτηκες καθόλου την πρότασή μου;», με την Μιράντα να του απαντάει κοφτά: «Δεν έχω τίποτα να σκεφτώ».

«Αν σε γδύσω θα μάθω γρήγορα ποια είσαι. Έχεις ένα μικρό σημάδι στο στήθος, καλά δε θυμάμαι; Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπε, θα σε πάω μέσα για πλαστοπροσωπία», της λέει και η κοπέλα για πρώτη φορά κατευνάζει τον τρόμο της και του απαντάει: «Κι εγώ θα σε καταγγείλω για εκβιασμό, ότι με ανάγκασες να ψευδομαρτυρήσω».

Ο Χρηστίδης δεν χαμπαριάζει όμως και την ενημερώνει: «Σε ποιον θα το πεις μωρό μου; Ο αρχηγός είναι κουμπάρος μου και κάνει διακοπές με τον Υπουργό! Ποιος νομίζεις ότι θα βγει ζημιωμένος;» (δείτε εδώ ένα ακόμα απόσπασμα που κυκλοφόρησε από το αποψινό επεισόδιο).

Το απόσπασμα από το αποψινό (17/10) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Το spoiler του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον Παράδεισο

Για τις ραγδαίες εξελίξεις της καθημερινής σειράς που έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών, ο Παράδεισος των Κυριών, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 στην εκπομπή Happy day στον Alpha, ο σκληρός Χριστόφορος Μπουραντάς (δείτε εδώ την σύζυγό του ηθοποιού με την οποία είναι παντρεμένος), ή αλλιώς Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον έκανε να δεχτεί τον ρόλο αυτό, αλλά και τις εξελίξεις που θα ήθελε αυτός να έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται!

«Ο Παράδεισος των κυριών’ είναι μια πολύ διαφορετική σειρά. Αυτή είναι η επιτυχία που ξεχώρισε, κατευθείαν με το βγήκε, από τις άλλες σειρές. Είναι μια δεκαετία καταπληκτική, ούτως ή άλλως, η δεκαετία του ’60, αλλά όλη αυτή η ιστορία με το πολυκατάστημα, τη μόδα και όλα… Ήταν μια εποχή που δεν ήταν εύκολο να παντρευτείς από έρωτα, ιδίως σ’ αυτά τα κοινωνικά στρώματα υπήρχε συγχώνευση εταιριών, δύο μεγάλες οικογένειες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη εταιρία.

Οπότε ο Χριστόφορος Μπουραντάς έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει, παρόλο που ο ίδιος το έχει ζήσει, αλλά πόσα πράγματα που έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε στα παιδιά μας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που ελπίζω να γίνει σε σχέση με τον Μπουραντά, είναι σιγά σιγά να προχωρήσει σαν άνθρωπος. Έχουμε μια κόντρα ανάμεσα στην παράδοση και την μοντερνικότητα που έχει η δεκαετία αυτή. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι σιγά σιγά ο χρόνος να τον παρασύρει μπροστά, να κάνει βήματα μπροστά, να μη μείνει πίσω, σε όλη αυτή τη μεγάλη επανάσταση που έρχεται. Ναι μπορεί να ακολουθήσει τον καιρό και μη μείνει πίσω, ένας άνθρωπος που κρατάει τις παραδόσεις και τις αρχές του. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν.

Καταρχάς αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ένας ρόλος να μου ’λέει κάτι’. Όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά είχε μια μεγάλη δυσκολία για μένα, δηλαδή όλη αυτή η ιστορία με το στούντιο που είναι για τα ελληνικά δεδομένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Τεράστιο πολυκατάστημα, δρόμοι, κοστούμια, σκηνικά. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Απ’ τη μία με φόβιζε και απ’ την άλλη με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, γιατί λες ότι αν πετύχει αυτό μπορεί να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, συν του ότι ο ρόλος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για μένα είναι το ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή που ήθελε…» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Ντίνος αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία

Παράδεισος των κυριών: Aλλοπρόσαλος ο Ντίνος χωρίς την Αμαλία δίπλα του - Το ρίχνει ξαφνικά στο...